2020-01-23 23:49:22
Φωτογραφία για Κωνσταντοπούλου: Ψάχνει τον Mr Bitcoin
Την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για το πού βρίσκεται ο πελάτης της Αλεξάντερ Βίννικ, λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΣτΕ, που επικύρωσε την έκδοση του Mr Bitcoin στη Γαλλία και εν συνεχεία στην Αμερική και τέλος στην Ρωσία.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου μέσω facebook αναφέρει ότι βρίσκεται «στο γραφείο Υπουργού Δικαιοσύνης, όπου δεν γνωρίζουν τίποτε. Ο Υπουργός διαμηνύει στη γραμματεία του ότι “είναι σε συνάντηση με τους θεσμούς και θα μου απαντήσει όταν τελειώσει”....».

Επικαλείται μάλιστα και την ιατρική ιδιότητα του κ. Τσιάρα, λέγοντας ότι «ο Αλεξάντερ είναι στην 35η ημέρα απεργίας πείνας, εξασθενημένος, αποκομμένος και σίγουρα φοβισμένος, αφού τον πήραν χωρίς να τον έχω δει και να έχω μιλήσει μαζί του».

«Όσοι συνέπραξαν σε αυτό το έγκλημα θα κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ;» καταλήγει στην ανάρτησή της.


Αναλυτικά, η κυρία Κωνσταντοπούλου γράφει:

Καμία ενημέρωση μέχρι αυτή τη στιγμή για το πού βρίσκεται ο Αλεξάντερ Βίννικ.

Είμαι αυτή τη στιγμή στο γραφείο Υπουργού Δικαιοσύνης, όπου δεν γνωρίζουν τίποτε. Ο Υπουργός διαμηνύει στη γραμματεία του ότι «είναι σε συνάντηση με τους θεσμούς και θα μου απαντήσει όταν τελειώσει» Ο Υπουργός είναι γιατρός.

Ο Αλεξάντερ είναι στην 35η ημέρα απεργίας πείνας, εξασθενημένος, αποκομμένος και σίγουρα φοβισμένος, αφού τον πήραν χωρίς να τον έχω δει και να έχω μιλήσει μαζί του

Όσοι συνέπραξαν σε αυτό το έγκλημα θα κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ;
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ