2020-01-24 09:59:28
Φωτογραφία για ''Χακί'' συνδικαλιστές: Πάνος Καμμένος – Νίκος Παναγιωτόπουλος σε πλήρη συντονισμό
Πάνος Καμμένος – Νίκος Παναγιωτόπουλος σε πλήρη συντονισμό – Ο πρώην και ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας έχουν καλή  «χημεία»

Η φιλία που ενώνει τους δυο πολιτικούς είναι εμφανής. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον πρώην υπουργό Πάνο Καμμένο.

Την πληροφορία αυτή άλλωστε για όσους παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας την είχαμε δημοσιεύσει στις 21 Ιανουαρίου στο θέμα με τίτλο «Νίκος Παναγιωτόπουλος: Αλλάζει Αρχηγούς και όχι συνδικαλιστές».

Είναι γεγονός ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος «κληρονόμησε» στο γραφείο του του συνδικαλιστές από τον Πάνο Καμμένο.

Αλλά και ο ίδιος, παρά τα όσα δημόσια λέει όταν δέχεται πυρά στη Βουλή, τους φροντίζει με τον ίδιο τρόπο. Δεν μπορεί να τους χάσει από κοντά του, κι ας του δημιουργούν πλείστα προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

Είναι χαρακτηριστκό ότι παρά το γεγονός ότι ακόμα και μέσα στην Βουλή δήλωνε ότι θα φύγουν από το γραφείο του, φαίνεται να έχουν επικρατήσει σε αυτό δεύτερες σκέψεις και τους έχει κοντά του, ενταγμένους στο στρατιωτικό του γραφείο ως συμβούλους.


Ο,τι ακριβώς είχε κάνει και ο Πάνος Καμμένος για να μην έχει προβλήματα.

Φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός δίνει τις συμβουλές του στον νυν υπουργό και εκ του αποτελέσματος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ακολουθεί τις συμβουλές.

Και δεν είναι μόνο για τους συνδικαλιστές. Μαθαίνουμε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε συζήτηση επί μακρόν με το Νίκο Παναγιωτόπουλο ακόμα και για τις κρίσεις.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος ήταν ένας από αυτούς που ζήτησαν την «κεφαλή Καμπά», καθώς φαίνεται ότι δεν είχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το ίδιο ζητούσε και ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος φαίνεται ότι έχει και αυτός πολιτικό μέντορα τον Πάνο Καμμένο.

Ο φακός του Armyvoice.gr συνέλαβε τον πρώην και τον νυν υπουργό να σχολιάζουν χαμηλόφωνα τις εξελίξεις. Κοινώς δεν ακούσαμε τι έλεγαν, αλλά η σημειολογία της στάσης του σώματος των δυο πολιτικών μιλάει από μόνη της για την οικειότητα και την φιλική διάθεση που έχουν.

Το στιγμιότυπο είναι από την τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Σχολή Δοκίμων.

ΠΗΓΗ: https://www.armyvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ