2020-01-24 12:17:28
Φωτογραφία για Τα UFOs πιλοτάρονται από ανθρώπους του μέλλοντος, από τους απογόνους μας, προτείνει αναγνωρισμένος καθηγητής βιολογικής ανθρωπολογίας

Τα UFOs πιλοτάρονται από ανθρώπους του μέλλοντος, από τους απογόνους μας, προτείνει αναγνωρισμένος καθηγητής βιολογικής ανθρωπολογίας

Οι τεράστιες αποστάσεις που καλύπτονται από τους «εξωγήινους» επισκέπτες μπορεί να είναι προσωρινές και όχι χωρικές, υποστηρίζει αναγνωρισμένος καθηγητής.



Ο Michael Masters, καθηγητής βιολογικής ανθρωπολογίας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Montana των Η.Π.Α., έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο Identified Flying Objects: A Multidisciplinary Scientific Approach to the UFO Phenomenon, δηλαδή “Προσδιορισμένα ιπτάμενα αντικείμενα: μια πολυεπιστημονική επιστημονική προσέγγιση στο φαινόμενο των UFO”, στο οποίο προσφέρεται μια νέα προοπτική και μερικές προτάσεις που προκαλούν τον προβληματισμό.

Ο Masters πιστεύει ότι, δεδομένου του επιταχυνόμενου ρυθμού στην επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική, είναι πιθανό οι άνθρωποι του μέλλοντος να αναπτύξουν τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να επιστρέψουν στο παρελθόν.

Ο σκοπός του βιβλίου είναι να δημιουργήσει μια νέα συζήτηση μεταξύ των πιστών και των σκεπτικιστών.

«Έκανα μια διεπιστημονική προσέγγιση για να προσπαθήσω να καταλάβω τα μυστήρια αυτού του φαινομένου», δήλωσε ο Masters στην πύλη Space.com.

“Η δουλειά μας ως επιστήμονες είναι να κάνουμε μεγάλες ερωτήσεις και να προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις σε άγνωστες ερωτήσεις. Κάτι συμβαίνει εδώ και θα πρέπει να συζητήσουμε για αυτό. Πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας να ανακαλύψουμε τι είναι. “

Ο Masters σημειώνει ότι οι ιστορίες στενής επαφής με τους εξωγήινους περιγράφουν γενικά τους πιλότους των UFO ως δυαδικά, άτριχα όντα, ανθρωποειδή με μεγάλους εγκεφάλους, μεγάλα μάτια, μικρές μύτες και μικρά στόματα.

Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις έχει αναφερθεί ότι τα πλάσματα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί μας στις δικές μας γλώσσες και να έχουν προηγμένη τεχνολογία, αλλά να βασίζονται σαφώς στην τεχνολογία που γνωρίζουμε.

Επιπλέον, πιστεύει ότι μέσω μιας εξαντλητικής ανάλυσης συνεκτικών μορφών βιοπολιτιστικής αλλαγής σε όλη την ανθρώπινη εξέλιξη, καθώς και των πρόσφατων προόδων στην κατανόησή μας για το ταξίδι στο χρόνο, μπορούμε να αρχίσουμε να εξετάζουμε αυτή τη δυνατότητα στο πλαίσιο ενός, επί του παρόντος, ανεξήγητου φαινομένου.

“Το βιβλίο συνδέει αυτές τις γνωστές πτυχές της εξελικτικής ιστορίας μας με αυτό που εξακολουθεί να είναι μια μη αποδεδειγμένη και μη επαληθευμένη πτυχή των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων”, δήλωσε ο Masters.

“Γνωρίζουμε ότι είμαστε εδώ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι. Γνωρίζουμε ότι είχαμε μια μακρά εξελικτική ιστορία σε αυτόν τον πλανήτη. Και γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία μας θα είναι πιο προηγμένη στο μέλλον.”

“Νομίζω ότι η απλούστερη εξήγηση, με έμφυτο τρόπο, είναι ότι (οι εξωγήινοι επισκέπτες) είμαστε εμείς. Προσπαθώ απλώς να προσφέρω αυτό που ίσως είναι η πιο εξωφρενική εξήγηση. “

Ως Ανθρωπολόγος που έχει εργαστεί σε πολυάριθμες αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αφρική, τη Γαλλία και σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Masters σημειώνει ότι είναι εύκολο να κατανοήσουμε πόσο περισσότερο θα μπορούσαμε να μάθουμε για τη δική μας εξελικτική ιστορία εάν είχαμε σήμερα την τεχνολογία να επισκεφτούμε παρελθόντα χρονικά διαστήματα.

“Οι φερόμενες αναφορές απαγωγής είναι ως επί το πλείστον επιστημονικές,” συνεχίζει ο Masters.

“Είναι πιθανόν μελλοντικοί ανθρωπολόγοι, ιστορικοί και γλωσσολόγοι που θα επιστρέψουν, να αποκτήσουν πληροφορίες με τρόπο που δεν μπορούμε σήμερα να έχουμε, χωρίς πρόσβαση στην τεχνολογία αυτή. Ωστόσο, νομίζω ότι μερικές από τις προθέσεις τους είναι και ο τουρισμός. “

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μέλλον, υπάρχουν εκείνοι που θα πληρώσουν πολλά χρήματα για να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ιστορία. Μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά μέρη είναι οι πυραμίδες της Γκίζας και του Machu Picchu στο Περού … αρχαία και προϊστορικά αξιοθέατα».

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής κοινότητας διαφωνεί με τη θεωρία που πρότεινε ο Masters.

Μερικοί από τους συναδέλφους του λένε ότι ο ανθρωπολόγος προσπαθεί να συμπεράνει την εξελικτική ιστορία των εξωγήινων από τις περιγραφές των μαρτύρων, οπότε παίρνει αυτές τις ιστορίες πολύ σοβαρά.

“Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το βιβλίο που να μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη, καθώς εξαρτάται από την πεποίθηση ότι το “ταξίδι στο χρόνο” είναι όχι μόνο εφικτό, αλλά και πραγματικό”, δήλωσε ο Robert Sheaffer, Αμερικανός ανεξάρτητος συγγραφέας και σκεπτικιστής των UFO.

“Υποτίθεται ότι οι απομακρυσμένοι μας απόγονοι έχουν μάθει το ταξίδι στο χρόνο και ταξίδεψαν εγκαίρως για να μας επισκεφθούν.”

“Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους Δασκάλους, απλά γυρίζεις κάτι αρκετά γρήγορα και θα αρχίσει να παραμορφώνει τον χώρο, ή ακόμη θα στείλει τα πράγματα πίσω στο χρόνο. Αυτή είναι μια πολύ αμφίβολη δήλωση. “

Αλλά ο Masters βρήκε επίσης υποστήριξη σε μερικούς επιστήμονες, όπως ο αστρονόμος David Darling, ο οποίος αναγνωρίζει ότι, εάν θεωρηθεί δεδομένο ότι ορισμένα UFOs είναι «εξωγήινα» σκάφη, είναι εξίσου λογικό να υποθέσουμε ότι θα μπορούσαν να είναι μηχανές χρόνου του δικού μας μέλλοντος.

Ακόμα και ο Larry Lemke, ένας συνταξιούχος μηχανικός αεροδιαστημικής στη NASA, βρίσκει ενδιαφέρουσα τη δυνατότητα μελλοντικών επισκεπτών να ταξιδεύουν στο χρόνο.

Ο Λέμκε δήλωσε ότι η ιδέα ενός ατόμου να βρει τρόπους χειρισμού του χωροχρόνου θα εξηγούσε πολλά πράγματα σχετικά με το φαινόμενο των UFO, συμπεριλαμβανομένων των ανησυχητικών αντικειμένων σε σχήμα Tic-Tac που συναντούν Αμερικανοί στρατιωτικοί πιλότοι.

Αφήνοντας κατά μέρος τη διαμάχη μεταξύ των επιστημόνων, ο Masters πιστεύει ότι η χρήση μιας διεπιστημονικής επιστημονικής προσέγγισης στο φαινόμενο των UFO είναι αυτό που χρειάζεται για να λύσουμε αυτό το μυστήριο μια για πάντα.

Η προϋπόθεση ότι τα UFOs πιλοτάρονται από ανθρώπους του μέλλοντος θα μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο, σύμφωνα πάντα το σκεπτικό του Masters.

diadrastika.com



Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Τα UFOs πιλοτάρονται από ανθρώπους του μέλλοντος, από τους απογόνους μας, προτείνει αναγνωρισμένος καθηγητής βιολογικής ανθρωπολογίας periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ