2020-01-24 16:25:54
Φωτογραφία για Οι δισεκατομμυριούχοι David και Simon Reuben επενδύoυν στη Μύκονο
Ο επιχειρηματικός όμιλος Reuben Brothers συγκαταλέγεται στους πλέον ισχυρούς με αξία άνω των 18,6 δισ. λιρών Στην πρώτη επένδυση στην ελληνική αγορά και μάλιστα στον πλέον δημοφιλή προορισμό της Μυκόνου προχώρησε η Reuben Brothers, των δισεκατομμυριούχων David και Simon Reuben, οι οποίοι φιγουράρουν ως «οι μεγαλύτεροι επενδυτές ακινήτων της Μεγάλης Βρετανίας».

Ο όμιλος, από τα γνωστά ονόματα στους τομείς των επενδύσεων, private equity και real estate απέκτησε το ξενοδοχείο La Residence hotel στην περιοχή του Καλαφάτη στη Μύκονο, μία boutique μονάδα 30 δωματίων, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Κάτω από τη νέα ιδιοκτησία των Reuben, το ξενοδοχείο θα ανακαινιστεί πλήρως στο τέλος της θερινής σεζόν του 2020 προκειμένου να προσελκύσει πελατεία ακόμη υψηλότερων …βαλαντίων
. Η Reuben Brothers διαθέτει ήδη ένα σημαντικό ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο με πολυτελείς μονάδες ανά την Ευρώπη σε Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ιταλία (Ρώμη και Βενετία) αλλά και την Ελβετία. Η προηγούμενη επένδυση του ομίλου- ο οποίος ασκεί και φιλανθρωπικό έργο μέσω του Reuben Foundation- στον τομέα των ξενοδοχείων αφορούσε την ιταλική αγορά, τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ σε κοινοπρακτικό σχήμα ο όμιλος ανακοίνωσε μέσα στο Δεκέμβριο και μία ακόμη επένδυση στην Ιμπιζα.

«Σκοπεύουμε να μεταμορφώσουμε το ξενοδοχείο La Residence σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου» δηλώνουν οι επιτελείς του ομίλου προσθέτοντας ότι η δημοφιλία του νησιού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον επιθυμητούς προορισμούς για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η Reuben Brothers έχει στο χαρτοφυλάκιό της ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων, από data centers μέχρι μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ ειδικά στον τομέα του real estate διαθέτει ένα πλήρως διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει εκτός από ξενοδοχεία και καταστήματα, εμπορικά κέντρα, κατοικίες κ.τ.λ. σε όλο τον κόσμο. Η λίστα των Sunday Times με τους πιο πλούσιους (Rich List) του 2019 κατατάσσει τον επιχειρηματικό όμιλο των Reuben στους πλέον ισχυρούς με μία αξία άνω των 18,6 δισ. λιρών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ