2020-01-24 18:03:27
Φωτογραφία για Νέα βραβεία από την Apple και το Apple Watch για την επιβράβευση των χρηστών
Η Apple ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος που ονομάζεται Apple Watch Connected. Έχει μια άμεση σύνδεση με τα γυμναστήρια και εκείνους που πηγαίνουν εκεί με ένα Apple Watch στο καρπό τους. 

Το πρόγραμμα επιβραβεύει όλους όσους πηγαίνουν στο γυμναστήριο και χρησιμοποιούν το Apple Watch για να παρακολουθήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα. Για παράδειγμα, μια πίστωση των $ 4 δολαρίων μπορεί να δοθεί κάθε εβδομάδα για όποιον επιτύχει τους στόχους. Αυτό το ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει μέρος της συνδρομής του γυμναστηρίου. Υπάρχει επίσης ένα Apple Watch Series 5 που μπορεί να αγοραστεί δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι ο φορέας πηγαίνει στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα για ένα χρόνο. Επιπλέον, προσφέρονται δωρεάν μαθήματα για παιδιά (όπως μαθήματα κολύμβησης) εάν οι γονείς τα ασκούν τακτικά στο γυμναστήριο.

Όλοι κερδίζουν από αυτή την πρωτοβουλία. Από την πλευρά των φορέων του Apple Watch, είναι μια ευκαιρία να ασχολούμαστε τακτικά με τον αθλητισμό και συνεπώς να προοδεύουμε, ενώ ανταμειβόμαστε. Και για τα γυμναστήρια, είναι ένας τρόπος να έχουν τακτικούς πελάτες που θα πληρώνουν ως εκ τούτου μια συνδρομή και όχι μόνο μια συνεδρία περιοδικά εδώ και μια συνεδρία εκεί.


Οι γυμναστές μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν στο πρόγραμμα του Apple Watch Connected, εφόσον πληρούν τα κριτήρια της Apple (έχουν αθλητικές εφαρμογές στο iPhone και το Apple Watch, δέχονται την Apple Pay και προσφέρουν ανταμοιβές). Σήμερα, τέσσερα δίκτυα γυμναστικής στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν υπογράψει με την Apple και είναι το Basecamp Fitness, Orange Theory, YMCA και Crunch. Ο κατάλογος θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου και θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ