2020-01-24 18:19:22
Φωτογραφία για Η Apple λέει ότι η πρόταση της ΕΕ ενιαίας φόρτισης θα δημιουργήσει πλαστικά απορρίμματα χωρίς προηγούμενο
Η ΕΕ προσπάθησε πρόσφατα να φέρει μια νέα εντολή για να αναγκάσει τους τεχνολογικούς οργανισμούς να υιοθετήσουν ένα κοινό φορτιστή για τα smartphones το USB Type-C. Σύμφωνα με την ΕΕ, αυτό θα μειώσει τα ηλεκτρονικά απόβλητα. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα πρέπει να σταματήσει την ιδιόκτητη θύρα Lightning στα iPhones της υπέρ της θύρας USB Type-C. Αυτό θα είναι μια μεγάλη κίνηση για την εταιρεία δεδομένου ότι έχει χρησιμοποιήσει το Lightning από το 2012. 

Ενώ θα είναι πολύ πιο βολικό για τους ανθρώπους να έχουν μια θύρα USB Type-C στα iPhones τους , δεδομένου ότι οι περισσότερες συσκευές έχουν σήμερα την ίδια δυνατότητα σύνδεσης, η Apple δεν είναι ακόμη έτοιμη να εισέλθει στην ΕΕ. Σύμφωνα με τη εταιρία, η αναγκαστική προσαρμογή της στη θύρα USB Type-C θα καταστήσει άχρηστες τις υπάρχουσες συσκευές θύρας Lightning, δημιουργώντας "πρωτοφανή ηλεκτρονικά απόβλητα", εξουδετερώνοντας την ιδέα της ΕΕ.


Επίσης, η νομοθεσία θα έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο, διακόπτοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ενεργών συσκευών και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται από τους ευρωπαίους πελάτες μας και ακόμη περισσότερους πελάτες της Apple παγκοσμίως, δημιουργώντας έναν πρωτοφανή όγκο ηλεκτρονικών αποβλήτων και σε μεγάλο βαθμό ενοχλημένους χρήστες », ανέφερε η εταιρεία σε μια δήλωση.

Η Apple ανέφερε επίσης ότι η βιομηχανία "κινείται ήδη" στο πρότυπο των USB τύπου C, οπότε δεν είναι απαραίτητο για την ΕΕ να αναγκάσει τις εταιρείες τεχνολογίας να προσαρμοστούν στη νέα δυνατότητα συνδεσιμότητας. Αυτή η δήλωση από την Apple υποδηλώνει ότι η μάρκα εργάζεται για την υλοποίηση θύρας USB Type-C στα iPhones της ή τουλάχιστον έχει σχέδια για αυτό, αλλά δεν της αρέσει να αναγκάζεται να κάνει κάτι υπό πίεση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ