2020-01-24 18:20:27
Φωτογραφία για Η οριστική απόφαση για το «Κόκκινο ποτάμι»
Υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης συνεχίζει να κάνει η σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» που προβάλλει αυτή τη σεζόν το OPEN.

Η σειρά δια χειρός Μανούσου Μανουσάκη καταφέρνει να μπαίνουν στη συχνότητα του σταθμού τηλεθεατές μόνο και μόνο για να την παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να σημειώνει μεγάλη διαφορά στους πίνακες τηλεθέασης από το πρόγραμμα που προηγείται και από αυτό που ακολουθεί.

 Λογικό λοιπόν που στο κανάλι της Παιανίας επιθυμούσαν την παραγωγή ενός ακόμα κύκλου της με σκοπό να το έχουν στο πρόγραμμά τους και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο η απόφαση που έχει ληφθεί μπορεί να στεναχωρήσει τους τηλεθεατές της καθώς είναι οριστικό ότι το «Κόκκινο ποτάμι» θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν. Άλλωστε η ιστορία που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη ολοκληρώνεται από τους σεναριογράφους, τους Νίκο Απειρανθίτη – Δώρα Μασκλαβάνου – Μανούσο Μανουσάκη, στα προσυμφωνηθέντα επεισόδια και τόσο οι δημιουργοί του όσο και η διοίκηση του OPEN θεωρούν ότι δεν πρέπει να την… ξεχειλώσουν!

Έτσι λοιπόν  είναι οριστικό ότι το «Κόκκινο ποτάμι» θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους φέτος μετά την προβολή των 32 επεισοδίων, ενώ όμως δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να συνεργαστούν σε κάτι καινούργιο για την επόμενη σεζόν…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ