2020-01-24 18:30:09
Φωτογραφία για Eurovision 2020 : Αυτή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες
Σε πυρετό προετοιμασίας για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2020, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, βρίσκεται η Ελλάδα

Σε πυρετό προετοιμασίας για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2020, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, βρίσκεται η Ελλάδα.

Το όνομα αυτής -κατά 99,9%- είναι Στεφανία Λυμπερακάκη και ήταν η επικρατέστερη επιλογή εδώ και αρκετό καιρό.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «φωλιά των Κου Κου» αυτό που απομένει για να δούμε την Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, είναι οι υπογραφές.

Σύμφωνα, επίσης, με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το τραγούδι και την εμφάνισή μας επιμελούνται ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι στίχοι μιλούν για τα κορίτσια την περίοδο της εφηβείας, τα οποία πρέπει να έχουν υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Η μουσική είναι ποπ με πολλά έθνικ στοιχεία.


Ποια είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια.

Tο πρώτο της single “Stupid Reasons” σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Turn around”.

Στο χώρο της Eurovision η ίδια δεν είναι εντελώς άγνωστη. Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς!

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας “Con Calma”.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ