2020-01-24 23:41:08
Φωτογραφία για Maserati Edizione Ribelle
Το 2020 είναι η χρονιά που η Maserati θα παρουσιάσει τελικά το πολυαναμενόμενο σπορ

αυτοκίνητο. Αυτό δεν θα συμβεί μέχρι το Μάιο, αλλά εν τω μεταξύ, η εταιρεία έχει κάποια νέα που θα μοιραστεί σχετικά με τη γκάμα της.

Για το 2020, υπάρχει μια περιορισμένη έκδοση του Edizione Ribelle (Rebel Edition) με ένα νέο GT Sport Package. Ξεκινώντας με την ειδική έκδοση, περιορίζεται στα 225 αυτοκίνητα – 100 Ghibli S Q4, 100 Levante S και 25 Quattroporte S Q4 GranSport. Τι είναι τόσο ξεχωριστό γι αυτά; Και τα τρία υιοθετούν εξωτερικό Nero Ribelle Mica και συνοδεύονται από το πακέτο Nerissimo προσθέτοντας μαύρους χρωματικούς τόνους σχεδόν παντού. Ακόμη και οι απολήξεις της εξάτμισης καθώς και οι τροχοί των 20 ιντσών είναι μαύρα, μαζί με τα σκούρα πίσω παράθυρα και τις κάθετες γρίλιες. Οι κόκκινες δαγκάνες φρένων δημιουργούν τη μοναδική αντίθεση.

Η συγκεκριμένη διχρωμία συνεχίζεται και στο εσωτερικό, κυρίως στα δερμάτινα καθίσματα, ενώ, η κεντρική κονσόλα αποτελείται από ανθρακονήματα
. Η Maserati δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει και την αγαπημένη της επένδυση, την Alcantara. Η έκδοση Edizione Ribelle είναι εξοπλισμένη με θερμαινόμενο τιμόνι καθώς και θερμαινόμενα καθίσματα, ενώ οδηγός και συνοδηγός απολαμβάνουν επίσης αεριζόμενα καθίσματα. Το λογότυπο που είναι τοποθετημένο στην κεντρική κονσόλα υποδηλώνει την αποκλειστικότητα του μοντέλου.

Παρόμοιες αναβαθμίσεις συναντάμε και στην GranSport, καθώς οι πελάτες θα έχουν εκτός των άλλων θερμαινόμενο τιμόνι καθώς και πολλά συστήματα ασφαλείας: ενεργή υποστήριξη τυφλών σημείων, προειδοποίηση σύγκρουσης προς τα εμπρός, προβολή κάμερας και πολλά άλλα. Η Maserati ανακοίνωσε πως το πακέτο GT Sport μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις Ghibli, Quattroporte και Levante. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν αρκετές περιμετρικές λεπτομέρειες από τη GranSport και φορούν ζάντες αλουμινίου οι οποίες κατόπιν παραγγελίας υιοθετούν μπλε, μαύρες ή κόκκινες δαγκάνες φρένων. Η σειρά Edizione Ribelle και τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το GT Sport Package θα διατεθούν στους αντιπροσώπους των ΗΠΑ από τον Μάρτιο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ