2020-01-25 09:43:29
Φωτογραφία για Σύλβια Αντώναρου: Η νίκη στα καλλιστεία, οι τρεις αποβολές και τα 2 χρόνια στο αναπηρικό καροτσάκι-ΦΩΤΟ

Σύλβια Αντώναρου: Πρόκειται για τη γυναίκα, η οποία στέφθηκε Μις Ελλάς το 1988. Η ίδια υπήρξε μοντέλο, το οποίο αποτέλεσε top model της δεκαετίας του ’90.



Η ίδια είχε αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την ταλαιπωρούσε. Μάλιστα, ήταν ένα πρόβλημα, το οποίο την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο για δύο χρόνια.

Η ίδια προσβλήθηκε από τη νόσο Bell κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Πρόκειται για τη νόσο, η οποία την πρόσβαλε πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια. Το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε και η Αντζελίνα Τζολί. Μάλιστα, εξαιτίας αυτής της νόσου, η Σύλβια Αντώναρου, έχει πραγματοποίησε διακοπή της εγκυμοσύνης στον έκτο μήνα της κύησής της.

Σύλβια Αντώναρου: «Η τρίτη αποβολή ήταν η σημαντικότερη για εμένα»

«Έχω κάτσει στο αμαξίδιο, ήμουν κλινήρης γι’ αρκετό διάστημα. 15 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου. Έχω γεννήσει 5 παιδιά, όχι 2, την Κατερίνα και τον Αντώνη. Απλά έχουν μεσολαβήσει τρεις αποβολές. Η τρίτη αποβολή ήταν και η πιο σημαντική για μένα γιατί ήταν και το αποτέλεσμα του ότι παρέμεινα στο κρεβάτι για ένα μεγάλο διάστημα».



Δείτε Επίσης:   Όποιος σε πληγώνει σου κάνει καλό

Σύλβια Αντώναρου: «Χρειάστηκε να μείνω εννέα μήνες στο κρεβάτι»

«Έπαθα πάρεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον έκτο μήνα έπρεπε να κάνω διακοπή. Το έμβρυο πάτησε λίγο ψηλά και νέκρωσε τη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πάρεση ολικής δεξιάς πλευράς. Είχα μετατόπιση της λεκάνης, μια κύρτωση της αριστερής πλευράς, χρειάστηκε να μείνω εννέα μήνες στο κρεβάτι. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή, κέντρο αποκατάστασης».

Πάντως, η πρώην Μις Ελλάς πλέον είναι υγιής.

Σύλβια Αντώναρου: Ακολουθούν πέντε φωτογραφίες της πρώην Μις Ελλάς

enimerotiko.gr



Let's block ads! (Why?)

ΧΡΗΣΙΜΑ – Newsitamea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ