2020-01-25 15:10:59
Φωτογραφία για Κινδυνεύει να βρεθεί 27 χρόνια στη φυλακή για πλημμελήματα. Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος
      Τη στήριξη της κοινωνίας ζητάει ο πρώην ιχθυολόγος της    βιομηχανίας παραγωγής ψαριών Ανδρομέδα που δραστηριοποιείται στην Πάτρα, Χρήστος Λοβέρδος – Στελακάτος, καθώς στις 7/2 και στις 13 /3, αντιμετωπίζει δυο πολύ σημαντικά δικαστήρια, μετά από δικαστική διαμάχη χρόνων με την συγκεκριμένη εταιρεία. 

Ο ιχθυολόγος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 27 χρόνων γιατί, όπως λέει,  ενημέρωσε την κοινωνία για το τι τρώει. Ο Χρήστος Λοβέρδος – Στελακάτος,  μηνύθηκε από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην οποία εργαζόταν για συκοφαντική δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη. Ο ιχθυολόγος κατάγγειλε με δημοσιεύματα το τεράστιο διατροφικό και περιβαλλοντικό σκάνδαλο, που συντελείται στις ελληνικές θάλασσες και τα ποτάμια από όλες τις εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, το οποίο λέγεται χρήση φορμόλης.

Στο βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, κάνει αναδρομή σε όλες τις διώξεις του και τονίζει ότι δεν φιμώνεται, αλλά και δεν παζαρεύει την τιμή την αξιοπρέπεια και τις γνώσεις του. Η αλήθεια, η γνώση και η ελευθερία του λόγου δεν φυλακίζονται, προσθέτει:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ