2020-01-26 09:17:35
Φωτογραφία για Η σύγκρουση με τον γαλαξία της Ανδρομέδας
[26/01/2020 - 08:34]

Η σύγκρουση με τον γαλαξία της Ανδρομέδας

To Astronio είναι ένα ελληνικό κανάλι του YouTube που προσεγγίζει διάφορα επιστημονικά θέματα. Η σειρά Astronio X (Astronio eXplain) βασίζεται σε θέματα και ερωτήσεις που εκφράζονται πολύ συχνά σε μηνύματα ή σε σχόλια.



Η αφορμή για αυτό το επεισόδιο ήταν οι συχνές ερωτήσεις που δέχεται για την επικείμενη σύγκρουση του γαλαξία της Ανδρομέδας με το δικό μας, καθώς και τις συνέπειες που θα έχει για τη ζωή.

Καθώς υπάρχουν διάφορες θεωρίες για την Ανδρομέδα και τον υποτιθέμενο ευφυή και προηγμένο πολιτισμό της, οι οποίες βασίζονται τόσο σε ερμηνείες από την ελληνική μυθολογία όσο και από σύγχρονες νεομυθολογικούς ισχυρισμούς, που οι σκεπτικιστές απορρίπτουν, αποκτάει ενδιαφέρον να δούμε και μια περισσότερο προσγειωμένη εκτίμηση, όσο αυτό μπορεί να είναι δυνατό, μέσα από τα μάτια της επιστήμης, όπως μας τις μεταφέρει το Astronio.

Λέγεται, λοιπόν, ότι θα πραγματοποιηθεί μια τιτάνια σύγκρουση: o γαλαξίας της Ανδρομέδας θα συγκρουστεί με τον Γαλαξία μας. Είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο και πότε; Θα κινδυνέψει η ζωή όταν συμβεί αυτό;

Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα τον γαλαξιακό μας γείτονα και τις διαστρικές αποστάσεις που μας χωρίζουν.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε την συνέχεια:

Η σύγκρουση με τον γαλαξία της Ανδρομέδας | Astronio X (#2)

[embedded content]

diadrastika.com



Διαβάστε τη συνέχεια

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Η σύγκρουση με τον γαλαξία της Ανδρομέδας periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όμορφες εικόνες του Χάαλστατ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όμορφες εικόνες του Χάαλστατ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ