2020-01-26 10:43:45
Φωτογραφία για Αλεπουδίτσα θηλάζει πεινασμένο κοάλα μετά τις φωτιές στην Αυστραλία
«Μητέρα είναι ρήμα. Είναι κάτι που κάνεις, όχι απλά αυτό που είσαι» έλεγε η εκπαιδευτικό και ακτιβίστρια της εποχής Ντόροθι Φίσερ τον 20ό αιώνα. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει μόνο για την ανθρωπότητα, αλλά και για κάθε άλλο είδος του ζωικού βασιλείου.

Ερχόμενοι ξανά στον 21ο αιώνα και το 2020, μια περίοδος όπου η Αυστραλία περνάει το χειρότερο καλοκαίρι της ιστορίας της, υπάρχει κι ένα γλυκό βίντεο που έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter.

Ήταν η στιγμή που μια αλεπουδίτσα, με έντονο το ένστικτο της μητρότητας, έδωσε λίγο από το μητρικό της γάλα σε ένα ταλαιπωριμένο - από τις καταστροφικές πυρκαγιές - κοάλα. Εκείνο παραδίνεται πλήρως στο αίσθημα της πείνας που το ταλαιπωρεί.

«Τα μωρά ζώα έχουν χάσει τις μητέρες τους και αντίστροφα. Αυτή η εικόνα αποτελεί δυνατό παράδειγμα για την ανθρωπότητα» γράφει ένας χρήστης στο Twitter.

Το βίντεο που δεν διαρκεί περισσότερο από μισό λεπτό, δείχνει την ηρεμία και την προθυμία της αλεπούς να ταϊσει το μωρό κοάλα.

«Ας το αποκαλέσουμε ”ζωότητα”, καθώς η ανθρωπότητα (η ανθρωπιά) έχει χαθεί εδώ και καιρό», γράφει ένας άλλος χρήστης.

A Fox allows itself to feed Koala Babies in Australia. In #AustraliaBushfires babies have lost their mothers & many mother animals have lost their little ones. This is fine example of Humanity toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ