2020-01-27 12:26:38
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι προτάσεις μου για το Τεχνικό Πρόγραμμα και το Προυπολογισμό του 2020 - Καταψηφίζω τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής!!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός 

 

26-01-2020

Αγαπητοί Αναγνώστες 

         Κατόπιν της αίτησης που υπέβαλλα προς το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας ορίστηκα, ως Δημότης, μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης. Η αίτηση μου ήταν αυτονόητη ως ενεργός πολίτης. Η συμμετοχή στην επιτροπή είναι εθελοντική και χωρίς καμία αμοιβή. 

         Επιθυμία αλλά και υποχρέωση μου ως ενεργός πολίτης και γνώστης των προβλημάτων από τη μια μεριά και έχοντας πρόταση για την ανάπτυξη του τόπου μας υπέβαλλα την αίτηση.

     Είναι γνωστό ότι η επιτροπή Διαβούλευσης έχει γνωμοδοτικό ρόλο. Ωστόσο μπορούν μέσα από αυτή να ακουστεί η φωνή των Δημοτών και των εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, επιστημονικών συλλόγων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων κλπ.

      Σκοπός μου ήταν να καταθέσω τις προτάσεις μου, να ακούσω τις προτάσεις των άλλων μελών, να έχω στη διάθεση μου τις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής και μετά από ένα εποικοδομητικό διάλογο να έρθουν οι προτάσεις όλων στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις......... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Φίλε μην το φτιάξεις»:
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Φίλε μην το φτιάξεις»:
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ