2020-01-28 10:40:35
Φωτογραφία για Τον “άδειασε” η παραγωγή του MasterChef με τα πλάνα της – «Κάνεις τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ»  Τον “άδειασε” η παραγωγή του MasterChef με τα πλάνα της – «Κάνεις τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ»
Ο 34χρονος Γιάννης πήγε στην οντισιόν του MasterChef για να διεκδικήσει την είσοδό του στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Τα πράγματα, όμως δεν πήγαν όπως περίμενε, καθώς ένα “ατύχημα” στην κουζίνα ήταν ικανό να του κλείσει την πόρτα για τη συνέχεια.

Το τηγάνι με το αρνί έπεσε στο πάτωμα με τον ίδιο να “παγώνει” προς στιγμήν, όμως, βρήκε λύση, η οποία, ωστόσο, δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο παίκτης πήρε το αρνί από το πάτωμα, το ξέπλυνε με νερό και το έβαλε πάλι στο τηγάνι. «Βάλαμε άλλο, το σώσαμε. Πρέπει να σέβεσαι τους καλεσμένους σου, τους πελάτες σου», είπε ο Γιάννης και η παραγωγή τον “άδειασε” δείχνοντας ξανά το πλάνα που έπλενε το αρνί και το έβαζε ξανά στο τηγάνι.

«Η θέλησή σου έχει θολώσει την κρίση σου με αποτέλεσμα εδώ πέρα μπροστά μας σήμερα να κάνεις τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ. Αυτό να το προσέξεις και να μην το κάνεις», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο παίκτης με τρία “όχι” τέθηκε εκτός διαγωνισμού.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ