2020-01-28 21:54:00
Φωτογραφία για Είναι η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου το επόμενο αγαπημένο βασιλικό πρόσωπο της μόδας;
Η μητέρα της είναι η εξαιρετικά κομψή Καρολίνα του Μονακό, η γιαγιά της είναι η θρυλική

Grace Kelly, οπότε φαίνεται πως η μόδα απλά περιμένει την άφιξη της Πριγκίπισσας Αλεξάνδρας στη σκηνή.

Γεννημένη το 1999, η Αλεξάνδρα είναι το μοναδικό παιδί του πρίγκιπα Ερνέστου Αύγουστου Ε’ του Ανόβερου και της Καρολίνας του Μονακό. Έχει 2 αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της και 3 από την πλευρά της μητέρας της, μία εκ των οποίων είναι και η Σαρλότ Κασιράγκι.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο σόου Dior (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Η Αλεξάνδρα είναι το μόνο από τα τέσσερα παιδιά της Πριγκίπισσας Καρολίνας που φέρει τίτλο, ζει μαζί με την μητέρα της και μεγαλώνει ως μέλος της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό. Από την ηλικία των 10 αγωνίζεται στο πατινάζ ενώ το 2015, εκπροσώπησε το Μονακό στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία. Η Αλεξάνδρα όμως φαίνεται πως δείχνει κι ένα έντονο ενδιαφέρον για τη μόδα.


Στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 στο front row της Chloe (Photo: Getty Images)

Όταν η Αλεξάνδρα ήταν 16 ετών, έκανε το ντεμπούτο της στο Monaco Rose Ball μαζί με τη μητέρα της και την αδερφή της Σαρλότ, φορώντας ένα ροζ φόρεμα και αντίστοιχο σακάκι από την Chanel. Η οικογένεια έχει άλλωστε ένα πλούσιο παρελθόν με τον οίκο, αφού η Πριγκίπισσα Καρολίνα ήταν μία από τις μούσες της Chanel τη δεκαετία του 1980 και η Σαρλότ Κασιράγκι τον επέλεξε για το δεύτερο νυφικό της, δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι και η Αλεξάνδρα παρακολούθησε διάφορες Chanel επιδείξεις επί σειρά ετών.

Στις 21 Ιανουαρίου, στο front row της Chanel, μαζί με τη μητέρα της (Photo by Rindoff/Charriau/Getty Images)

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της ωστόσο στην Εβδομάδα Μόδας της Υψηλής Ραπτικής είναι αυτή που φαίνται πως επιβεβαιώνει το γεγονός ότι μιλάμε για το επόμενο αγαπημένο βασιλικό πρόσωπο της μόδας.

Στις 20 Ιανουαρίου, στο front row του Dior (Photo: Getty Images)
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ