2020-01-29 04:47:12
Φωτογραφία για Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί - Σκέψεις για «λαϊκό προσκύνημα» σε στάδιο 80.000 θέσεων!
Πλέον, αναμένεται η ταυτοποίηση των πτωμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος, που έχει

συγκλονίσει όλο τον πλανήτη - Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Κόμπι, υπάρχουν σκέψεις να γίνει το «λαϊκό προσκύνημα» στο L.A. Coliseum, χωρητικότητας 80.000 θεατών

Ανασύρθηκαν, σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, και οι εννέα σοροί από το μοιραίο ελικόπτερο, η πτώση του οποίου το οποίο στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, στην 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και σε άλλους επτά ανθρώπους, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Εκτός από τον Κόμπι και την κόρη του, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν η προπονήτρια της ομάδας, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, η Πέιτον Τσέστερ (συμπαίκτρια της Τζιάνα) και η μητέρα της, Σάρα.

Πλεον, στο τελευταίο στάδιο μίας μακάβριας διαδικασίας, με την οποία θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος, αναμένεται η ταυτοποίηση των πτωμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος, που έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη.


Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, που ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, υπάρχουν σκέψεις να γίνει το λαϊκό προσκύνημα του σπουδαίου άσου στο L.A. Coliseum, χωρητικότητας 80.000 θεατών.

Όπως έγραψε το ΤΜΖ, αναμένεται συνάντηση εντός της εβδομάδας μεταξύ των ανθρώπων που θα το οργανώσουν, για να συζητηθεί το μέρος που γίνει η τελετή.

Μπορεί το «Staples Center» να θεωρείται το «σπίτι που έχτισε ο Κόμπι», αφού μεγαλούργησε με τη φανέλα των Λέικερς, αλλά χωράει... μόλις 20.000 άτομα και θεωρείται πολύ μικρό, καθώς αναμένονται πολλοί περισσότεροι, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον θρύλο του μπάσκετ και του αθλητισμού.

Μια εναλλακτική, που συγκεντρώνει ωστόσο λίγες πιθανότητες, είναι το Rose Bowl (91.000 θέσεων).

Πηγή: gazzetta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ