2020-01-29 09:59:11
Φωτογραφία για Κ.Βελόπουλος: «Φοβάμαι ακόμα και εθνικό διχασμό από την στάση της κυβέρνησης κατά ΠΑΟΚ»
Για ερασιτεχνισμό στο θέμα του ΠΑΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση, μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο ΠΑΟΚ αλλά η Ελλάδα. Το ζήτημα είναι εθνικό. Και οι επιχειρηματίες δεν είναι ούτε με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Είναι απλά επιχειρηματίες», είπε ο κ. Βελόπουλος και τόνισε.

«Η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από μία κόντρα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Κροατίας και της Σερβίας. Χθες αναρτήθηκε στην Τούμπα πανό που μιλούσε για διχασμό της Ελλάδας. Τι κάνετε; Πάτε και παίζετε με τις μάζες; Δεν ντρέπεστε; Αλλά εδώ δεν ντρέπεστε που κάνετε παρέα με τον Μαρινάκη. Κι εγώ είμαι οπαδός ομάδας αλλά δεν κάνω παρέα με τον Σαββίδη ή τον Αλαφούζο. Βρίζουν τώρα οι Ολυμπιακοί τους Παοκτζήδες και το αντίστροφο και πάμε να κόψουμε την Ελλάδα στα δύο».

Ο κ. Βελόπουλος καταλόγισε ευθύνες στον υφυπουργό Αθλητισμού και τον κατηγόρησε ότι από «υπουργός έγινε εμπρηστής».

«Ο ίδιος διόρισε τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και την ίδια στιγμή λέει ότι κακώς βγήκε η απόφαση από αυτούς που ο ίδιος διόρισε. Δεν μπορεί, λέει ο υπουργός, να επιβάλλεται απόφαση υποβιβασμού όταν δεν υπάρχει πλήρης τεκμηρίωση. Τι ερασιτεχνισμός είναι αυτός; Η μόνη λύση για τον κ. Αυγενάκη είναι να τον ξηλώσει ο πρωθυπουργός γιατί δημιουργεί προβλήματα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ