2020-01-29 10:03:48
Φωτογραφία για Nina: Η γυναίκα με τις παραφυσικές ικανότητες
[29/01/2020 - 09:58]

Nina: Η γυναίκα με τις παραφυσικές ικανότητες

Με τη μία ή την άλλη μορφή, η Ρωσία υπήρξε και υπάρχει ως ιδιαίτερη χώρα. Αυτή η χώρα που πιάνει ένα τεράστιο μέρος γης έχει ένα κομμάτι από παραφυσικές ιστορίες, πολλές από τις οποίες είναι σχεδόν εντελώς άγνωστες σε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς.



Ωστόσο, οι ιστορίες των τεράτων, των φαντασμάτων και των εξωγήινων είναι εξίσου διαφορετικές με αυτές που γνωρίζουν οι δυτικοί αναγνώστες. Οπότε ελάτε, ακούστε τις ανατριχιαστικές ιστορίες μιας από τις πιο παράξενες χώρες στη γη.

Nina kulagina

Η Νινέλ Σεργκέεβνα kulagina, γνωστή στον κόσμο ως Νίνα, ήταν μια λοχίας ασυρμάτων που τραυματίστηκε στα τελευταία στάδια του β ‘ παγκοσμίου πολέμου, όπου αποσύρθηκε από το πεδίο της μάχης, και ξεκίνησε μια οικογένεια. Σε αυτό το σημείο άρχισε να επιδεικνύει ψυχικές δυνάμεις.

Από τη δεκαετία του 1960 μέχρι το τέλος της το 1990, η nina έγινε γνωστή για τις πολλές παραφυσικές της ικανότητες. Έλεγε ότι μπορούσε να θεραπεύει ανθρώπους,ενώ έβλεπε να βγαίνουν χρώματα από τα δάχτυλά της, και μπορούσε μάλιστα να μαντέψει τι είχαν στις τσέπες τους.

Ωστόσο, η πιο ισχυρή και διάσημη ικανότητά της ήταν η ψυχική της δύναμη–η ικανότητα να κινεί αντικείμενα με το μυαλό της. Οι ψυχοκινητικές ικανότητες της Nina ελέγχθηκαν πολλές φορές, αλλά οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν ποτέ να την εκθέσουν ως απάτη.

Ήταν απίστευτα ακριβής με το ταλέντο της. Ένα πείραμα την είχε καταγράψει με επιτυχία να χωρίζει έναν κρόκο αυγού από το ασπράδι του και να τα μετακινεί στο απέναντι άκρο της δεξαμενής που επέπλεαν.

Μια άλλη αναφορά λέει ότι καταγράφηκε να σταματά την καρδιά ενός βατράχου με τη θέλησή της χωρίς καν να τον αγγίξει.

Ευτυχώς, η Nina δεν ήταν ποτέ ικανή να χειραγωγήσει βαρύτερα αντικείμενα -όπως, ας πούμε, ανθρώπινες καρδιές- επειδή η χρήση των δυνάμεων προκαλούσε την ακραία σωματική δυσφορία της.

Αν και δεν πιάστηκε ποτέ να κλέβει, δεν πιστεύουν όλοι ότι η Νina ήταν αληθινή παρα μια απάτη. Πολλοί υποπτεύονται ότι χρησιμοποίησε ταχυδακτυλουργικές και άλλες τεχνικές μαγείας για να πραγματοποιήσει τα πολλά κόλπα της, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι η Σοβιετική Ένωση κατασκεύασε το όλο πράγμα για να κάνει τους Αμερικανούς νευρικούς.

Ήταν ο ψυχρός πόλεμος – τι θα ήταν πιο τρομακτικό από το να γνωρίζουν ότι η εχθρική χώρα έχει πολίτες με υπερδυνάμεις;

[embedded content]

Η Nina Και ΟΙ Παραφυσικές Της Ικανότητες ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Παράξενες Ιστορίες PART 2



Διαβάστε τη συνέχεια

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Nina: Η γυναίκα με τις παραφυσικές ικανότητες periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ