2020-01-29 12:41:44
Φωτογραφία για Τουρκία: Σάλος με τον Ιμάμογλου - Πήγε για σκι λίγες μέρες μετά τον φονικό σεισμό
Σάλος έχει ξεσπάσει σην Τουρκία μετά την κίνηση του Εκρέμ Ιμάμογλου να αναρτήσει

φωτογραφίες στο Twitter, με τον ίδιο να κάνει σκι κοντά στην Ελαγίζ, λίγες μόλις ημέρες μετά τον φονικό σεισμό, που κόστισε τη ζωή σε 41 άτομα.

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας σκι κοντά στην Ελαγίζ, καλώντας μάλιστα όλους να επισκεφτούν το μέρο στην επαρχία Erzurum «και να απολαύσουν αυτή την ομορφιά».

Ο πρώην επικεφαλής έκδοσης της Cumhuriyet, Murat Sabuncu, είπε ότι η κίνηση του Ιμάμογλου να ανεβάσει φωτογραφίες κάνοντας σκι ήταν λάθος.

Η Haberturk υπενθυμίζει ότι ο Ιμάμογλου είχε πριν από λίγο καιρό υπεραμυνθεί των οικογενειακών τους διακοπών στο Μπόντρουμ κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στην Κωνσταντινούπολη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα σταματήσω τις διακοπές μου επειδή κάποιοι με κριτικάρουν. Θα ξεκουράζομαι όποτε θέλω και θα δουλεύω επίσης».

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πήγε διακοπές πριν επουλωθούν οι πληγές από τον σεισμό, ανέφερε η εφημερίδα Takvim.

Αλλά και χρήστες των social media στράφηκαν κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης γράφοντας: «Τι παράξενη αντίληψη που έχεις για τις διακοπές. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη και εσύ κάνεις διακοπές. Ένας σεισμός θερίζει ζωές στην Ελαγίζ, όλη η χώρα θρηνεί και εσύ κάνεις πάλι διακοπές...».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ