2020-01-31 00:13:14
Φωτογραφία για Γνωρίστε το σούπερ γιοτ που νομίζει ότι είναι… αεροπλάνο (φωτό)
Το γιοτ που θα έχει ένα τεράστιο κατάστρωμα για ηλιοθεραπεία, πισίνα, γυμναστήριο και μπιτς μπαρ με δικό του ασανσέρ, δορυφορική κεραία και ελικοδρόμιο

Τα σούπερ γιοτ έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε κάπως διαφορετικά. Με μεγάλα καταστρώματα, εντυπωσιακές πισίνες, ξύλινη επένδυση κλπ.

Στην περίπτωση αυτή είναι λες κι ο κόσμος των σούπερ γιοτ αποφάσισε να συναντήσει τον κόσμο της αεροπλοΐας με αυτό το μοναδικό σκάφος που συνδυάζει τόσο ναυτικά όσο και… αεροπορικά χαρακτηριστικά.

Η ιταλική Codecasa αποκάλυψε τα σχέδιά της για ένα νέο σούπερ γιοτ 230 ποδών που μοιάζει πολύ με θαλάσσιο jumbo jet.

Σχεδιάστηκε από τον ιδιοκτήτη της, Fulvio Codecasa και ονομάζεται Codecasa Jet 2020 που έχει σχήμα αεροπλάνου και δανείζεται αρκετά από τα χαρακτηριστικά του.

Το τελικό αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι ένα τεράστιο σούπερ γιοτ με στυλ αεροσκάφους, στρογγυλά παράθυρα, πρύμνη που θυμίζει μύτη αεροσκάφους και πλώρη που μοιάζει με πιλοτήριο.


Στόχος της Codecasa να ξεκινήσει μια νέα τάση στη συγκεκριμένη βιομηχανία με το γιοτ που θα έχει επίσης ένα τεράστιο κατάστρωμα για ηλιοθεραπεία, πισίνα, γυμναστήριο και μπιτς μπαρ με δικό του ασανσέρ.

Θα έχει επίσης δορυφορική κεραία τοποθετημένη μέσα σε θόλους άνθρακα όπως τα αεροπλάνα που διαθέτουν ραντάρ μεγάλης εμβέλειας και που χρησιμοποιούνται για στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Υπάρχει επίσης και ένα ελικοδρόμιο. Η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή ενώ η κατασκευή του θα ξεκινήσει εντός του 2020. Οταν δημιουργηθεί θα είναι η ναυαρχίδα της Codecasa, που ιδρύθηκε από τον Giovanni Battista Codecasa το 1825.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ