2020-01-31 19:31:16
Φωτογραφία για Η εφαρμογή Google Earth για κινητά επιτρέπει τώρα τη γη να παρατηρείται από το διάστημα
Η εφαρμογη Google Earth ( Link App Store - Δωρεάν - iPhone / iPad ) είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές εφαρμογές της Google. Η τελευταία ενημέρωση φέρνει μια λειτουργία που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, αλλά που αναμφισβήτητα θα ευχαριστήσει πολλούς παρατηρητές.  

Τώρα, όταν σμικρύνετε για να θαυμάσετε τη Γη από το διάστημα (45.000 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας), θα καταστεί δυνατό να δείτε καθαρά τα γύρω αστέρια καθώς και τον Γαλαξία! Και το ακόμη καλύτερο, η θέση όλων αυτών των αστεριών είναι απολύτως σωστή αφού η Google έχει τραβήξει από την Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων της Astral Observatory!

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη εδώ και καιρό στην έκδοση desktop του Google Earth. Η Google αναμφίβολα περίμενε μέχρι τα smartphones να είναι αρκετά ισχυρά ώστε να εμφανίζουν ένα τέτοιο επίπεδο λεπτομέρειας. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό αυτής της ενημέρωσης είναι ένα μικρό εργαλείο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την καιρική κατάσταση σε πραγματικό χρόνο σε κάθε περιοχή του κόσμου.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ