2020-01-31 19:50:19
Φωτογραφία για Η Apple θα κυκλοφορήσει νέους Χάρτες στην Ευρώπη σε λίγους μήνες
Η Apple αναφέρει λεπτομερώς την πρόοδο των νέων χαρτών της στην εφαρμογή Plans. Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τους νέους χάρτες. 

"Η ολοκλήρωση των νέων χαρτών στις Ηνωμένες Πολιτείες και η εφαρμογή νέων χαρακτηριστικών όπως το Look Around και οι Συλλογές αποτελούν σημαντικά βήματα για την υλοποίηση αυτού του οράματος. Ανυπομονούμε να φέρουμε τις νέες κάρτες στον κόσμο, ξεκινώντας από την Ευρώπη αργότερα φέτος », δήλωσε ο Eddy Cue, αντιπρόεδρος των υπηρεσιών της Apple. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα αυτή τη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμοι ακριβώς οι νέοι χάρτες και, το σημαντικότερο, ποιες χώρες θα εξυπηρετηθούν πρώτα. Μπορούμε να ελπίζουμε ότι η Ελλάδα είναι μέρος του πρώτου κύματος, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες (και κατά συνέπεια την Ευρώπη αργότερα), οι χάρτες εμφανίζονται τώρα πολύ πιο λεπτομερώς και προορίζονται να είναι πιο ακριβείς
. Αυτό εξηγείται από τις επιλογές της Apple να ξεκινήσει από το μηδέν και να δημιουργήσει τη δική της βάση δεδομένων, αντί να στηρίζεται σε αυτές των ομάδων τρίτων. "Είναι μια προσπάθεια στην οποία επενδύουμε βαθιά και στην οποία πρέπει να αναδημιουργήσουμε ξανά το χάρτη από το μηδέν για να ξανα-φανταστούμε πώς οι χάρτες βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων - με τη διαδρομή προς την εργασία ή το σχολείο ή τον προγραμματισμό για σημαντικές διακοπές - όλα με την προστασία της ιδιωτικής ζωής », προσθέτει ο Eddy Cue.

Ένα από τα ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά είναι το Look Around, το οποίο αντιστοιχεί στο Street View στους Χάρτες της Google. Πολλές πόλεις υποστηρίζονται από το Look Around, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, του Σαν Φρανσίσκο και της περιοχής του, του Λος Άντζελες και του Λας Βέγκας. Η Apple υπόσχεται ότι ο κατάλογος θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ