2020-02-01 08:03:35
Φωτογραφία για Πρόσωπο εξωγήινου που κρυφοκοιτάζει πίσω από βράχο στον Άρη σε επίσημη εικόνα της NASA, σύμφωνα με ισχυρισμούς (video)
[01/02/2020 - 07:58]

Πρόσωπο εξωγήινου που κρυφοκοιτάζει πίσω από βράχο στον Άρη σε επίσημη εικόνα της NASA, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται παράξενο αλλά σε μία επίσημη εικόνα της NASA, διακρίνεται κάτι που μοιάζει με ένα εξωγήινο πρόσωπο το οποίο κρύβεται ή κρυφοκοιτάζει πίσω από έναν βράχο στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Αν παρατηρήσετε στην μεγέθυνση που δίνει το βίντεο παρακάτω, εύκολα θα προσέξετε πως αυτό που βρίσκεται πίσω από το βράχο έχει χαρακτηριστικά ενός προσώπου, γεγονός που είναι αρκετά ξεκάθαρα. Επιπλέον, δεν έχει τα χρώματα του βράχου και μοιάζει να μην αποτελεί τμήμα ή κομμάτι του.

Άραγε, είναι πράγματι ένα κεφάλι από κάποιον εξωγήινο ή μία παρειδωλία, όπως θα μπορούσαν να ισχυριστούν οι σκεπτικιστές;

Η φωτογραφία προέρχεται από την Mast Camera (Mastcam) που είναι τοποθετημένη στο Mars rover Curiosity της NASA με στοιχεία Sol 1450 (2016-09-03 22:03:47 UTC) και μπορείτε να την ελέγξετε στους παρακάτω συνδέσμους:

Παρακολουθήστε και το βίντεο για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

MARS 2020 – Albino Alien Spotted ? ArtAlienTV

[embedded content]

diadrastika.com

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Πρόσωπο εξωγήινου που κρυφοκοιτάζει πίσω από βράχο στον Άρη σε επίσημη εικόνα της NASA, σύμφωνα με ισχυρισμούς (video) periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ