2020-02-01 09:57:11
Φωτογραφία για Chromax Black NH-L9a ψύκτρα χαμηλού προφίλ για AM4
Τον Οκτώβριο του 2019 η Noctua παρουσίασε τη σειρά Chromax Black για τις πιο δημοφιλείς της ψύκτρες. Η εταιρεία τώρα ανακοινώνει την προσθήκη στη σειρά Chromax Black μιας αναβαθμισμένης έκδοσης της NH-L9a ψύκτρας χαμηλού προφίλ για την πλατφόρμα AMD AM4.

Η νέα Chromax Black NH-L9a είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της ήδη υπάρχουσας NH-L9a, η οποία όμως τώρα έρχεται με τη νέα μαύρη εμφάνιση η οποία περιλαμβάνει μαύρη επικάλυψη για την ψύκτρα και μαύρο ανεμιστήρα NF-A9x14 PWM.

Η NH-L9a έχει καταστεί δημοφιλής ανάμεσα στους enthusiasts που εγκαθιστούν Ryzen επεξεργαστές σε κουτιά μικρού μεγέθους (HTPC builds). Η Noctua δηλώνει ότι ασχέτως της νέας εμφάνισης, η Chromax Black NH-L9a θα προσφέρει την ίδια απαγωγή θερμότητας με την προκάτοχό της. Επιπρόσθετα προσφέρει 100% συμβατότητα με τα αρθρώματα μνήμης καθώς και εξαιρετική συμβατότητα με PCIe κάρτες επέκτασης, ενώ δίνει μια νέα λεία και διακριτική εμφάνιση.


Ο Roland Mossig, CEO της Noctua, αναφέρει ότι η πλατφόρμα AMD Ryzen γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τους τελευταίους μήνες, όχι μόνο για high-end builds αλλά και για πιο συμπαγή HTPCs και συστήματα μικρού μεγέθους. Συμπληρώνει λέγοντας ότι η Noctua ήδη έχει παρουσιάσει την NH-L9i low-profile ψύκτρα για πλατφόρμα Intel, αλλά τώρα επιθυμούν να προσφέρουν μια νέα επιλογή και για τους χρήστες AMD πλατφόρμας με τη νέα NH-L9a-AM4.

Η Noctua Chromax Black NH-L9a τώρα προσφέρει βελτιωμένη αισθητική και χάρη στη λεπτή 23mm ψύκτρα και στον χαμηλού προφίλ 14mm ανεμιστήρα, το συνολικό ύψος φτάνει στα 37mm για μέγιστη συμβατότητα στα συστήματα μικρού μεγέθους. Με τέτοιες διαστάσεις, η Noctua Chromax Black NH-L9a, είναι απόλυτα συμβατή με τις προδιαγραφές της AMD σχετικά με τις ζώνες "socket keep-out", ώστε να μην υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα με τα αρθρώματα μνήμης.

Όπως και η Noctua NH-L9a, η Noctua Chromax Black NH-L9a χρησιμοποιεί το ίδιο SecuFirm2 σύστημα προσαρμογής για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, μαζί με την προσφερόμενη θερμοαγώγιμη αλοιφή υψηλών προδιαγραφών NT-H1. Η Noctua Chromax Black NH-L9a είναι διαθέσιμη άμεσα στο Amazon με τιμή £45.99 και συνοδεύεται από εξαετή εγγύηση.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ