2020-02-01 11:59:46
Φωτογραφία για Σκασμένα χέρια: 6 Πολύτιμες συμβουλές για να έχετε απαλά χέρια όλο το χειμώνα

Έχετε σκασμένα χέρια από το κρύο; Μάθετε τους τρόπους για να μην έχετε πια! Δείτε 5 Πολύτιμες συμβουλές για να έχετε απαλά χέρια όλο το χειμώνα



Ο χειμώνας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των απαλών χεριών δεδομένου ότι δέχονται την περισσότερο κακοποίηση, με τις οικιακές εργασίες και την έκθεση στις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής.

Το κρύο ταλαιπωρεί το δέρμα στα χέρια μας με συνέπεια να προκαλεί ερεθισμούς και πληγές. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ανοχή στο κρύο, οπότε αν ταλαιπωρήστε με σκασμένα χέρια, δείτε παρακάτω πως μπορείτε να τα διατηρήσετε απαλά όλο το χειμώνα.

1 . Σκασμένα χέρια: Μην τα πλένετε συνεχώς

Το συνεχές το πλύσιμο των χεριών σας στη διάρκεια της ημέρας επιδρά αρνητικά στο δέρμα τους. Αυτό συμβαίνει γιατί τα φυσικά έλαια του δέρματος ξεπλένονται, προκαλώντας ξηρότητα και ερεθισμό που με το κρύο, επιδεινώνουν την κατάσταση.

2. Σκασμένα χέρια: Βάλτε την απολέπιση στην καθημερινότητά σας

Η απολέπιση μια φορά – δύο φορές την εβδομάδα στα χέρια αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και μαλακώνει το δέρμα. Συνιστάται να μην την κάνετε εάν τα χέρια σας έχουν ερεθισμούς ή πληγές.

3. Σκασμένα χέρια: Μασάζ και Ενυδάτωση

Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα για να προστατέψετε τα χέρια σας από το κρύο. Εφαρμόστε την όσο το δυνατόν συχνότερα στη διάρκεια της ημέρας (ιδιαίτερα μετά από κάθε πλύσιμο χεριών) και ταυτόχρονα κάντε ένα απαλό μασάζ για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

4. Σκασμένα χέρια: Να φοράτε γάντια

Μην ξεχνάτε να φοράτε βαμβακερά γάντια κάθε φορά που βγαίνετε στο κρύο για να προστατέψετε το δέρμα των χεριών σας. Φροντίστε να τα φορέσετε αμέσως μετά την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας.

5. Σκασμένα χέρια: Βιταμίνη E

Αν τα χέρια σας έχουν σκάσει στο σημείο της αιμορραγίας ανοίξτε μια κάψουλα συμπληρώματος βιταμίνης Ε και απλώστε το εσωτερικό της στα χέρια σας. Η σκόνη θα διεισδύσει στις ρωγμές και θα βοηθήσει στην άμεση ανάπλαση και θεραπεία του δέρματος.

6. Σκασμένα χέρια: Χρησιμοποιείτε μάσκες

Αγαπάμε τις μάσκες επειδή είναι η πιο αποτελεσματική λύση σε κάθε ανάγκη του δέρματός μας. Έτσι, μία φορά την εβδομάδα, κάντε μάσκα και στα χέρια σας.

toftiaxa.gr, clickatlife.gr



Let's block ads! (Why?)

ΧΡΗΣΙΜΑ – Newsitamea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ