2020-02-01 12:43:04
Φωτογραφία για Κινδύνεψαν η σχεδιάστρια Καρολίνα ντε Σόουζα και ο σύζυγός της σε τροχαίο
 Η Καρολίνα ντε Σόουζα και ο σύζυγός της Βασίλης Χήτος κινδύνεψαν όταν το αυτοκίνητο

στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού. Ευτυχώς το ζευγάρι κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμό από το διαλυμένο αυτοκίνητο.

Με τον Βασίλη Χήτο, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι, είναι ζευγάρι εδώ και εννιά χρόνια. Από τη μέρα που γνωρίστηκαν έγιναν αχώριστοι. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της έχουν από μια κόρη από προηγούμενο γάμο τους, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί κι έναν γιο, τον 5χρονο Κωνσταντίνο!

Ποια είναι η σχεδιάστρια

Η Καρολίνα ντε Σόουζα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κουριτίμπα της Βραζιλίας. Παρακολούθησε μαθήματα fashion design και αποφοίτησε από το Istituto di Moda Burgo. Στη συνέχεια εργάστηκε σε γνωστούς σχεδιαστές μόδας, μεταξύ των οποίων οι Στέφανο Γκαμπάνα, Ντομένικο Ντόλτσε και Ελιο Φιορούτσι.

Μετά την Αυστραλία, το Μπαλί και το Μιλάνο, τελικά την κέρδισε η Ελλάδα. Αρχικά συνεργάστηκε με σημαντικές επιχειρήσεις στον χώρο της μόδας, όπως το Atelier Zolotas, ο οίκος Kathy Heyndels, αλλά και η βιοτεχνία ενδυμάτων Αγγλούπας, ενώ πριν από δέκα χρόνια αποφάσισε να κάνει τη δική της σειρά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ