2020-02-01 20:45:42
Φωτογραφία για Πήρε βαθμό χρυσάφι ο Ιάλυσος, «αυτοκτόνησε» ο Ιωνικός
Σημαντικό βαθμό στην μάχη που δίνει για παραμονή πήρε ο Ιάλυσος, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 2-2 στο Οικονομίδειο με τον Ιωνικό που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τα Τρίκαλα

Παιχνίδι με γκολ και συγκινήσεις έγινε στην Ρόδο ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Ιωνικό… Ο Ιωνικός ήταν αυτός, ο οποίος μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός για την εστία του Ανδρούτσου.

Από το 17΄και μετά ο Ιάλυσος κατάφερε να ισορροπήσει κάπως τον ρυθμό, ωστόσο ούτε κι αυτός με την σειρά του μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Κουρεπίνη. Στο 31΄ η ομάδα της Νίκαιας άνοιξε το σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Κρητικού, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κουϊρουκίδης από τον Ανδρούτσο.

Έπειτα από το τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 45΄ με τον Ρεκλείτη να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Μαστραντωνάκης από τον πρώην συμπαίκτη του στην Παναχαϊκή Φουρλάνο. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» ήταν αυτοί, οι οποίοι στο 68΄ έφτασαν κοντά στο 1-2, με την κεφαλιά του Μάναλη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανδρούτσου… Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη, το πέτυχαν στο 77΄ με τον Στέλιο Κρητικό να ευστοχεί και πάλι από το σημείο του πέναλτι Ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, για την ομάδας της Ρόδου καθώς στην συγκεκριμένη φάση έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μακρυδημήτρη. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι «τοξοβόλοι» κατάφεραν να ισορροπήσουν σε 2-2 με τον Κονέ, μετά από λάθος του Ιωάννου. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη.
sdna
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ