2020-02-02 18:40:32
Φωτογραφία για Θα ήθελε ο Νίκος Παπαδάκης να βρεθεί κριτής στο επόμενο GNTM;
Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Νίκος Παπαδάκης μίλησε στην κάμερα του “Καλύτερα δε γίνεται” και την Φωτεινή Πετρόγιαννη. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στους λόγους για τους οποίους επιλέγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις.

“Δεν βγαίνω συχνά, δεν δίνω συνεντεύξεις συχνά, θέλω μια στο τόσο. Δεν μου λείπει η προβολή, δεν το νιώθω σαν ανάγκη ότι πέρασε ο καιρός και έχω μήνες να βγω” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπαδάκης. “Άνετα μπορώ να ζήσω χωρίς τα φώτα. Επειδή δεν ήταν απωθημένο μου να με μάθει ο κόσμος και να γίνω γνωστός, το χειρίζομαι πάρα πολύ ωραία και πιστεύω πως υπάρχει μια ισορροπία”.

Ένιωσε, αλήθεια, ποτέ ο ωραιότερος άνδρας της Ελλάδας; “Όχι, ποτέ! Ούτε εδώ ένιωσα ούτε όταν με ανακήρυξαν στην Αυστραλία τον ωραιότερο άνδρα στον κόσμο. Τίποτα, ξαφνιάστηκα κιόλας. Ξαφνικά έγινα πολύτιμος για αυτούς, ήρθαν τέσσερις σωματοφύλακες και όπου πήγαινα ήταν δίπλα μου. Δεν άλλαξε όμως κάτι σε μένα. Είναι κάτι το οποίο δεν ήταν το μυαλό μου προς τα εκεί και δεν με ενδιέφερε τόσο”.

“Έχω δει το GNTM” σημείωσε σε άλλο σημείο ο Νίκος Παπαδάκης. “Δεν νομίζω ότι στο χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί. Κάποιες κοπέλες δηλαδή έχουν ακροφοβία ή φοβούνται κάποια ζωύφια, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν πας καν στο κάστινγκ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και να είσαι εξαιρετικός σε άλλα πράγματα”.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ