2020-02-03 09:15:11
Φωτογραφία για Ζήτησε ραντεβού στο νοσοκομείο Χανίων και της έκλεισαν για…το 2022! Το έμαθε ο υπουργός Υγείας…
Γιάννα Σουλάκη - ΙΑΤROPEDIA

Χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για την υπόθεση γυναίκας που της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση στο νοσοκομείο Χανίων για το ....2022!

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022!

Για την καταγγελία που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδυκτίου, πληροφορήθηκε και ο Β.Κικιλίας ο οποίος ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Δεν πίστευε στα μάτια της!

"Φεβρουάριο" έλεγε το χαρτάκι που πήρε στα χέρια της η γυναίκα που ζήτησε ραντεβού για γαστροσκόπηση στο νοσοκομείο Χανίων. Όταν παρατήρησε λίγο καλύτερα και είδε ότι η χρονολογία του ραντεβού ήταν για το 2022 (!), γέλασε καθώς ήταν σίγουρη ότι έγινε τυπογραφικό λάθος.


Η κόρη της επικοινώνησε με το νοσοκομείο για να γίνει διόρθωση του λάθους. Προς έκπληξή της, όμως, πληροφορήθηκε ότι το ραντεβού είχε τη σωστή ημερομηνία!

Ο υπουργός Υγείας, ο οποίος πληροφορήθηκε από τα social media για το περιστατικό, ζήτησε αμέσως εξηγήσεις από τον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπάρχουν πράγματι πολύ μεγάλες ελλείψεις. Έτσι, ο Βασίλης Κικίλιας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσληφθεί επιπλέον γαστρεντερολόγος στο νοσοκομείο Χανίων.

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χανίων

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείων Χανίων, για την πρόσληψη επικουρικού γαστρεντερολόγου γιατρού:

"Η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν.

Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ