2020-02-03 20:38:34
Φωτογραφία για Νίκος Αποστολόπουλος: Το Instagram έχει καταστρέψει το μυαλό των ανθρώπων
Τι είπε ο σχεδιαστής μόδας για τους Λάκη Γαβαλά, Στέλιο Κουδουνάρη και Έλενα Χριστοπούλου

Ο Νίκος Αποστολόπουλος πήρε το… όπλο του. Ο σχεδιαστής μόδας γνωστός για τον βιτριολικό του λόγο αυτή τη φορά σχολίασε την κριτική επιτροπή του My Style Rocks και μίλησε επίσης και για το πώς τον πλησιάζουν τα νέα παιδιά τα οποία του ζητούν να τα βοηθήσει να μπουν σε κάποιο ριάλιτι.

Αναφερόμενος στον Λάκη Γαβαλά, τόνισε: «Το είπα και πάλι πως δεν το έχω παρακολουθήσει. Μια δυο φορές είδα λίγο για να δω τον Λάκη Γαβαλά που είναι φίλος μου. Ο Λάκης είναι ο Λάκης οπότε τον αποδέχεσαι ή δεν τον αποδέχεσαι όπως όλους μας. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και παίζει με τη ζωή. Άλλοτε χάνει και άλλοτε κερδίζει».

Για τον Στέλιο Κουδουνάρη, δήλωσε: «Τον Στέλιο Κουδουνάρη, όχι, δεν τον γνωρίζω. Κάνει και αυτός ότι μπορεί. Προσπαθεί να ανέβει κανένα βουνό σαν το Σίσυφο», ενώ για την Έλενα Χριστοπούλου, ανέφερε: «Ξέρει καλά τι σημαίνει γυναίκα μοντέλο. Ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει τα μοντέλα της να μπορεί να τα πουλάει και να τα συμβουλεύει».


Ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε πως τον πλησιάζουν μοντέλα για να τα βοηθήσει να λάβουν μέρος σε ριάλιτι: «Το Instagram έχει καταστρέψει το μυαλό των ανθρώπων. Τα νέα παιδιά δεν έχουν ιδέα πια τι είναι σχεδιαστής και τι είναι influencer. Βλέπουν τα shows και δεν καταλαβαίνουν ποια είναι η πραγματικότητα, ποια είναι η ζωή τους. Έρχονται και με παρακαλάνε αγόρια μοντέλα να τους βοηθήσω να μπούνε στο Survivor και στο Big Brother. Θα μπορούσα και εγώ να μπω στις Κούκλες και να κάνω τραβεστί σόου».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ