2020-02-03 20:46:29
Φωτογραφία για Ο Τραμπ συνεχάρη λάθος... πολιτεία για την νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl!
Αν και διέγραψε το tweet μέσα σε πολύ λίγη ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν γλίτωσε το... τρολάρισμα από τους χρήστες της πλατφόρμας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν τους Kansas City Chiefs για την νίκη τους επί των 49ers στο Super Bowl, το αθλητικό γεγονός της χρονιάς στις ΗΠΑ που μονοπωλεί από εχθές το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ.

Χρησιμοποιώντας όπως πάντα την αγαπημένη του πλατφόρμα, το Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος πόσταρε ένα εγκωμιαστικό tweet για τους νέους πρωταθλητές και το φανταστικό τους comeback στο γήπεδο, επισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι περήφανες για τους «Τσιφς», που εκπροσώπησαν επάξια «τη σπουδαία πολιτεία του Κάνσας».

Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι: οι «Τσιφς» είναι, και πάντα ήταν, μια ομάδα του Μιζούρι, αφού εκεί ανήκει το Κάνσας Σίτι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να διορθώσει το λάθος του, διαγράφοντας το πρώτο tweet του και ποστάροντας ένα άλλο όπου ανέφερε τη σωστή πολιτεία.

Η «γκάφα» του ωστόσο έγινε αντιληπτή από πολλούς χρήστες του Twitter, που δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν αλύπητα τον Τραμπ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι ψάχνεις να βρείς;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι ψάχνεις να βρείς;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ