2020-02-03 22:58:37
Φωτογραφία για Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ .
Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο κτήμα Amaro. Στην κοπή έδωσαν το παρών πολλοί άνθρωποι από την περιφέρεια και τον Δήμο Αγρινίου και πάνω από 500 μέλη του συλλόγου ΘΗΣΈΑΣ. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημητρογιαννης Λάμπρος, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος στον τομέα αθλητισμού κ. Ζαρκαβελης Χρήστος,  ο σύμβουλος και βοηθός  του περιφερειάρχη κ. Μιχάλης Γουδας, ο εργοφυσιολογος κ. Μουρτζιαπης Θανάσης και οι συνεργάτες του  Συλλόγου ή παγκόσμια πρωταθλήτρια Κακαρελη Ζωή, ο γυμναστής των πρωταθλητών  Τσιτος  Στέλιος, ο προπονητής στα βαρη Τσαμποδημος Κω/νος, Χαράλαμπος Ουρανία,Κουμαση Κων/να, Σιασος Αναστάσιος, Παρούσης Γιώργος, Μίλτος Πάνου και Νικόλαος Πάνου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από τον προπονητή των Συλλόγου Θησέας Κακαρελη Νίκο 55 πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά δείχνοντας ότι ο σύλλογος είναι ο κορυφαίος σε διακρίσεις στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.  Βραβεύσεις έγιναν και από τον προπονητή Κακαρελη Αλέξιο του Συλλόγου  στους εκλεκτούς καλεσμένους που στηρίζουν τον σύλλογο σε αυτές τις τεράστιες επιτυχίες μιας και η περσινή χρονιά ήταν από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια σε επιτυχίες.


Μια ξεχωριστή βράβευση έδωσε μια άλλη πιο συγκινητική βράβευση που επιφύλαξαν οι πρωταθλητές του Συλλόγου στον προπονητή του Κακαρελη Νίκο για την κατάκτηση του ασημένιου ευρωπαϊκού μεταλλίου το 2019 . Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι αθλητές που κατάφεραν να κατακτήσουν με επιτυχία τα πτυχία τους στις εξετάσεις ζωνών Δεκεμβρίου.

Το ΔΣ εύχεται σε όλους τον κόσμο υγεία, ευτυχία και στους αθλητές του συλλόγου πολλές επιτυχίες. 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ