2020-02-03 23:21:27
Φωτογραφία για Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη στις προβολές του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ  «ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»
Σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2020, τελευταία μέρα προβολών του 1ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Νέων Δημιουργών «Στιγμές Αλήθειας», στο κτήριο της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ, παρευρέθηκε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη.

Εκ μέρους το Διοικητικού Συμβουλίου την καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Σ. Χάρης Παπαδόπουλος, εκφράζοντας τη χαρά των σκηνοθετών για την παρουσία της . 

Η Υπουργός παρακολούθησε τις προβολές δύο ντοκιμαντέρ την «Μέθοδο» του Χάρη Γιουλάτου και «Το μπαλκόνι - μνήμες κατοχής» του Χρύσανθου Κωνσταντινίδη και ενθουσιάστηκε από το υψηλό τεχνικό επίπεδο των ταινιών και τη σκηνοθετική γραφή των νέων δημιουργών. Με αφορμή την επιτυχία της όλης εκδήλωσης, η κυρία Μενδώνη αντιμετωπίζει με προσωπικό ενδιαφέρον την ανάγκη να βρεθεί ένας αποτελεσματικός τρόπος ενίσχυσης των ανεξάρτητων νέων δημιουργών με την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ