2020-02-03 23:41:44
Φωτογραφία για Ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στον Prisma 91,6 για Αμβρακία -Άκτιο, Υποθαλάσσια Ζεύξη
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ, Βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ, στον PRISMA 91,6

- Το ΑΚΤΙΟ- ΑΜΒΡΑΚΙΑ θα προχωρήσει.

    

- Κανένα πρόβλημα με το έργο της σύνδεση της Λευκάδας τόσο με τη Βόνιτσα, όσο και το Άκτιο- Άγιο Νικόλαο.

Συνέντευξη στο radio prisma 91,6 και συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, παραχώρησε ο Βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ,  κ. Θανάσης Καββαδάς.

Ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους πολίτες της Λευκάδας, της Πρέβεζας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τόσο για το σημαντικό οδικό έργο ΑΚΤΙΟ –ΑΜΒΡΑΚΙΑ, όσο και για τις οδικές συνδέσεις  του νησιού με τη Βόνιτσα και τον Άγιο Νικόλαο- Άκτιο.

ΑΚΤΙΟ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ

Ο κ. Καββαδάς, συμφώνησε κατ’ αρχάς με το χαρακτηρισμό του Βασίλη Ιωάννου ότι «ο οδικός άξονας Άκτιο-Αμβρακία είναι ένα νέο γιοφύρι της Άρτας» και αφού έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά όλων των δεδομένων του έργου, καταλογίζοντας συγκεκριμένες ευθύνες στην προηγούμενη Κυβέρνηση, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του με τον αρμόδιο Υπουργό τον κ. Καραμανλή λέγοντας συγκεκριμένα ότι:

«Ο Υπουργός προκειμένου να ξεπεράσει τις καθυστερήσεις , που μπορεί να οδηγούσαν το έργο  στο να χάσει τη χρηματοδότηση,  αποφάσισε να ματαιώσει τον προηγούμενο διαγωνισμό και προκηρύσσει  ήδη νέο διαγωνισμό, παρ’ ότι  ήδη έχουν κατατεθεί 2 προσφυγές και ασφαλιστικά μέτρα..»

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ