2020-02-04 10:02:08
Φωτογραφία για Παράξενα γεγονότα στο Όρος Έβερεστ - ΜΥΣΤΗΡΙΟ
[04/02/2020 - 09:05]

Παράξενα γεγονότα στο Όρος Έβερεστ

Everest. Απλά πείτε το όνομα, και το μυαλό σας είναι πιθανό να δημιουργήσει κάθε είδους εικόνες και ιστορίες από αυτό το θηρίο της σχετικά μικρής, αλλά εντελώς συναρπαστικής και συχνά αμφιλεγόμενης, ιστορίας.

Από την ένδοξη πρώτη ανάβαση του edmund hillary και του tenzing norgay μέχρι το τραγικό τέλος που συνάντησαν τόσοι πολλοί από εκείνους που προσπάθησαν να κατακτήσουν την ψηλότερη κορυφή του πλανήτη,και την αφήγηση του “chomolungma” που είναι γεμάτη μυστήριο και δολοπλοκία.

Δεν φτάνει μόνο τα 8.848 μέτρα που προσέλκυσε μερικούς από τους πιο παλαβούς, πιο παθιασμένους, και τολμηρούς τυχοδιώκτες που ο κόσμος γνώρισε ποτέ (και ίσως ακόμα και το περίεργο φάντασμα και γέτι) αλλά έχει επίσης λάβει μαρτυρίες για μερικά από τα πιο παράξενα, πιο ανεξήγητα πράγματα που στοιχειώνουν γεγονότα στην ιστορία της ορειβασίας.

Παρακάτω, θα αναλύσουμε τα πιο μπερδεμένα και ανεξήγητα μυστήρια που κοσμούν την πιο γευστική κορυφή του πλανήτη από τότε που οι πρώτες ευρωπαϊκές αποστολές εκεί έφεραν το βουνό στο διεθνές προσκήνιο στις αρχές του 20th αιώνα.

Δείτε τη συνέχεια από το ελληνικό Lab of Mystery κανάλι του YouTube:

[embedded content]

To Τρίτο Πρόσωπο ΚΑΙ ΑΛΛΑ Aνατριχιαστικά Γεγονότα Στο Όρος Έβερεστ

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Παράξενα γεγονότα στο Όρος Έβερεστ periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ