2020-02-04 12:07:25
Φωτογραφία για Όταν ψυχικοί κάνουν τις σωστές προβλέψεις και γνωρίζουν πράγματα που ξεπερνούν τον υλιστικό κόσμο
[04/02/2020 - 12:00]

Όταν ψυχικοί κάνουν τις σωστές προβλέψεις και γνωρίζουν πράγματα που ξεπερνούν τον υλιστικό κόσμο

Λίγοι αστυνομικοί εμπιστεύονται τους πνευματιστές ψυχικούς, πιστεύοντας ότι αποκομίζουν οφέλη από τη θλίψη άλλων ανθρώπων και δίνουν στους συγγενείς των αγνοουμένων ψεύτικη ελπίδα. Αλλά μερικές φορές οι “ψυχολόγοι” δίνουν πραγματικά πληροφορίες.

Πριν από μια εβδομάδα, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με μια σειρά περιπτώσεων όπου οι ψυχολόγοι πνευματιστές μπορούσαν να βρουν άτομα που είχαν χαθεί η εγκληματίες κτλ. Και αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό ένα τέτοιο περιστατικό που συνέβη στην αμερικανική πολιτεία του Κεντάκι.

Στην κομητεία Franklin, η 17χρονη Haley Mary Martin, έφυγε από το σπίτι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, πιθανώς μετά από μια διαμάχη με τον πατέρα της, εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ποτέ.

Όταν ο πατέρας του κοριτσιού κατέθεσε δήλωση για την εξαφάνιση της,η αστυνομία δεν μπορούσε να την βγει. Κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας, όλες οι προσπάθειες για να βρουν το κορίτσι ήταν ανεπιτυχείς και υπήρξαν φήμες μεταξύ των κατοίκων της περιοχής ότι κάποιος την είχε απαγάγει ή την είχε βιάσει και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Η Haley ήταν μια χαμογελαστή και όμορφη ξανθιά.



Και τότε μια ολόκληρη ομάδα τοπικών ψυχολόγων αποφάσισε να βοηθήσει να βρεθεί αυτό το κορίτσι και έπεισαν τον σερίφη τ Chris Quire να είναι στη σύνοδο, έτσι ώστε να μην έχει καμία εικασία για το πώς θα ληφθούν οι πιθανές πληροφορίες.

Την περασμένη Πέμπτη, αρκετοί ψυχολόγοι συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του πάτερα της για να πραγματοποιήσουν μια ειδική σύνοδο. Και σύντομα έδωσαν μια απροσδόκητη απάντηση – η κοπέλα βρίσκεται στη γειτονική συνοικία Scotts και θα βρεθεί εκεί το επόμενο πρωί.

Την Παρασκευή το πρωί, όλα συνέβησαν ακριβώς όπως υποδεικνύουν οι ψυχικοί. Η Haley Mary Martin βρέθηκε ασφαλής και υγιής στο Scotts County, στο σπίτι άγνωστων ανθρώπων. Λεπτομέρειες για το πώς βρήκαν το κορίτσι δεν αναφέρθηκαν στον Τύπο.

Σύντομα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου η κοπέλα δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της και ότι θα έφευγε και πάλι.

Επί του παρόντος, με την κοπέλα ασχολούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες και της έχουν ήδη βρει μια άλλη “οικογένεια”, και η αστυνομία εξακολουθεί ερευνά τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη, συμπεριλαμβανομένου του λόγου για τον οποίο η κοπέλα έφυγε από το σπίτι.

aetos-apokalypsis.com

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Όταν ψυχικοί κάνουν τις σωστές προβλέψεις και γνωρίζουν πράγματα που ξεπερνούν τον υλιστικό κόσμο periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ