2020-02-04 13:14:03
Φωτογραφία για Τζώνυ Θεοδωρίδης: Είναι ελεύθερο επάγγελμα ο ηθοποιός
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην εκπομπή του

Γιώργου Λιάγκα για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος με τίτλο «Ο Φονιάς» και αναφέρθηκε επίσης στις οικονομικές απολαβές των ηθοποιών και τονίζοντας πως χρυσή εποχή υπήρξε μόνο για τους παρουσιαστές.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Λείπει από τη ζωή μου η τηλεόραση κυρίως στο βιοποριστικό κομμάτι, ότι είναι δηλαδή καλά τα λεφτά για τους περισσότερους που κάνουν τηλεόραση. Το θέατρο είναι διαφορετικό πράγμα. Παλαιότερα στην τηλεόραση εμείς παίρναμε ένα χρηματικό ποσό για να μπορούμε να ζούμε αξιοπρεπέστατα. Τίποτα άλλο. Δεν είναι ότι όλοι οι ηθοποιοί έγιναν πλούσιοι. Κανένας ηθοποιός δεν έχει γίνει πλούσιος στην Ελλάδα. Για τους παρουσιαστές, ναι, ήταν η χρυσή εποχή αλλά για τους ηθοποιούς όχι».

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ρωτήθηκε και για τα άτομα που παίζουν στο θέατρο ή την τηλεόραση χωρίς να σπουδάσουν υποκριτική και σχολίασε: «Δεν σημαίνει πως κάποιος που δεν έχει σπουδάσει δεν μπορεί να μπει στο επάγγελμα. Είναι ελεύθερο επάγγελμα ο ηθοποιός. Όποιος μπορεί να δουλέψει, γιατί να μην δουλέψει; Και εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα τελειώσει τη σχολή».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ