2020-02-04 19:53:03
Φωτογραφία για Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας ανέβαλε την ψηφοφορία για την έναρξη του έργου της Κασσιόπης έχοντας παραβιάσει το νόμο»
Νομοθετική ρύθμιση προαναγγέλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον «Ερημίτη» της Κασσιόπης.

 

Την αντίδραση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πυροδότησε η χθεσινοβραδινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας, να αναβάλει τη συζήτηση της υψομετρικής μελέτης της επένδυσης στον Ερημίτη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό της χώρας μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 και στο Άρη Πορτοσάλτε καταδικάζοντας την αναβολή της ψηφοφορίας για την έναρξη του μεγάλου επενδυτικού έργου της Κασσιόπης από τον δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ειδικά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας: «Στο εξωτερικό η Ελλάδα πια πάει πάρα πολύ καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν φθάνει. Πληροφορήθηκα για παράδειγμα ότι χθες το βράδυ, ο κ. Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας ανέβαλε την ψηφοφορία για την έναρξη του μεγάλου έργου της Κασσιόπης με προσχηματικές δικαιολογίες, απλώς και μόνον γιατί ο ίδιος είναι αντίθετος στην επένδυση. Έχουν παραβιάσει τον νόμο και την προθεσμία, έχει λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση κι έρχεται ένας Δήμαρχος και λέει «Δεν γουστάρω».

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ