2020-02-05 07:06:04
Φωτογραφία για Instagram: Γιατί η Καμίλα Καμπέλο «εξαφανίστηκε» από τα social media
Η 22χρονη λατίνα εξήγησε τους λόγους με μήνυμά της μετά από μία εβδομάδα «απουσίας»

Η φωνή της είναι ιδιαίτερη. Η επιτυχία του «Σινιορίτα» ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η ίδια είναι χαρακτηριστική εκπρόσωπος του λατινοαμερικάνικου αισθησιασμού. Όμως καλή η δημοσιότητα, καλή η επαφή με τα εκατομμύρια των followers, όμως φτάνει η στιγμή που ο καθένας... μπουχτίζει!

Ξαφνικά, λοιπόν, και δίχως καμία εξήγηση, η διάσημη τραγουδίστρια Καμίλα Καμπέλο, «εξαφανίστηκε» από τα social media. Η «εξαφάνισή» της διήρκεσε μία εβδομάδα και στο διάστημα αυτό πολλά ήταν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, μέχρι και ότι χώρισε ή ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Τελικά, το κορίτσι απείχε μόνο και μόνο γιατί ήθελε λίγο δικό της χρόνο, λίγο δικό της χώρο, επεδίωξε μία... αποτοξίνωση, τέλος πάντων, από την... τρέλα των social media.

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, όταν οι απλοί άνθρωποι, έστω και με λίγες χιλιάδες ακολούθους, αναγκάζονται να ασχολούνται... full time με τα social media, φανταστείτε την Καμίλα Καμπέλο, η οποία διαθέτει πάνω από... 47 εκατ. ακολούθους, πόση ώρα χρειάζεται για να ανταποκρίνεται στο ελάχιστο.

Η ίδια πάντως εξήγησε σε μήνυμά της τους λόγους που την κράτησαν μακριά από τα εκατ. των φίλων της, συγκεντρώνοντας σχεδόν τρία εκατ. likes.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ