2020-02-05 08:15:22
Φωτογραφία για Πορτοσάλτε για τη μαθήτρια που λιποθύμησε από την πείνα: «Πήγαινε πες την μ@@@ σου κάπου άλλου»
Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες; Αναρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας με τον κυνισμό που τον χαρακτηρίζει τη λιποθυμία ανήλικου κοριτσιού από τον Πύργο.

Ο δημοσιογράφος του Σκάι, αμφισβήτησε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για "Συριζαϊκές ειδήσεις", ενώ στράφηκε και ενάντια στους γονείς του κοριτσιού που ανακάλυψαν τον ΕΝΦΙΑ σήμερα και όχι επί ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, κάλεσε τους τηλεθεατές να διαβάσουν τα σχόλια στο "Πρώτο Θέμα, όπου ένα από αυτά αναφέρει "δεν υπάρχει αυτό, πήγαινε πες την μ** κάπου αλλού" και τέλος πρόσθεσε πως "Δεν αφήνει γονιός στην Ελλάδα να πεινάσει το παιδί του για να πληρώσει ΕΝΦΙΑ".

Υπενθυμίζεται πως μια μαθήτρια λιποθύμησε στη μέση του δρόμου στον Πύργο από την πείνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα ανέδειξαν τοπικά μέσα. Με επιστολή τους, οι άνεργοι γονείς της κοπέλας τονίζουν ότι αναγκάζονται να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ για να μην τους πάρουν το ημιτελές σπίτι που έχουν φτιάξει, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.
via 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ