2020-02-05 16:11:53
Φωτογραφία για Σήμερα 5 Φεβρουαρίου στον Περιφερειάρχη αντιπροσωπεία του κεντρικού ΣΕΒ και του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας
Ν. Φαρμάκης: «Έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους επιχειρηματικούς φορείς ώστε να γίνει και πάλι ο τόπος μας, τόπος ευημερίας»

«Καλωσορίζουμε στην Πάτρα τους εκπροσώπους του κεντρικού ΣΕΒ και είναι χαρά μας να πληροφορούμαστε ότι ξεκινάει μία νέα εποχή συνεργασίας με τον ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, υποδεχόμενος σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στην έδρα της Περιφέρειας αντιπροσωπεία του κεντρικού ΣΕΒ (Αθήνα) και του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων που έγιναν μετά το τέλος της σύσκεψης εργασίας που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Φαρμάκης υπογράμμισε την ανάγκη επενδύσεων, τις δυνατότητες που έχει η Δυτική Ελλάδα, αλλά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην περιοχή.

«Αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή μου πως η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας θα στηριχθεί πρωτίστως από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα. Αλλά και ότι αυτή η ανάπτυξη δεν μπορεί να προέλθει πλέον από το κορεσμένο κέντρο, αλλά από την ελληνική περιφέρεια.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ