2020-02-05 22:37:23
Φωτογραφία για Τραμπ-Πελόζι: Χαμός στο Twitter για την «κόντρα» τους
Το εχθρικό κλίμα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη Νάνσι Πελόζι ήταν τελικά αυτό που «έκλεψε την παράσταση» στην καθιερωμένη ετήσια ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ

για την Κατάσταση της Ένωσης.

Οι σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν στο Κογκρέσο, με τον Αμερικανό πρόεδρο να... σνομπάρει το χέρι που του έτεινε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και την ίδια να σκίζει επιδεικτικά το κείμενο της ομιλίας του προκάλεσαν «παροξυσμό» στο Twitter, γεννώντας πλήθος meme και προσελκύοντας αιχμηρά σχόλια.

Τα όσα πρωτοφανή εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα όπου εκφώνησε ο Τραμπ την 80 λεπτών ομιλία του «δίχασαν» το κοινό του Twitter. Πολλοί ήταν οι χρήστες που επαίνεσαν την κίνηση της Πελόζι να σκίσει το κείμενο της ομιλίας του Τραμπ, σχολιάζοντας ότι ήταν ένα εύγλωττο σχόλιο για τις συντηρητικές θέσεις που εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος και τα «ψέματά» του.

Άλλοι την επέκριναν σφοδρά, χαρακτηρίζοντας τη χειρονομία της ανώριμη και ασεβή.

Η άρνηση του Αμερικανού προέδρου να σφίξει το χέρι της Πελόζι έγινε επίσης αντικείμενο εκτενούς σχολιασμού, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει εκφράσει επανειλημμένα στο παρελθόν την αντιπάθειά του για τη Δημοκρατική πολιτικό.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι χρήστες που χαρακτήρισαν την συμπεριφορά και των δύο πλευρών παιδιάστικη, αναπολώντας εποχές που η ομιλία για την Κατάσταση της Ένωσης είχε πραγματική ουσία και αντίλογο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ