2020-02-06 04:11:28
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Το τρίποδο της φωτογραφικής μας μηχανής μετατρέπεται σε ένα πολύ όμορφο φωτιστικό!

Είναι γνωστό πια σε όλους μας ότι στο εμπόριο μπορούμε να βρούμε πληθώρα υλικών που μας βοηθάνε σε όποια κατασκευή φανταστούμε.

Το τρίποδο της φωτογραφικής μας μηχανής μετατρέπεται σε ένα πολύ όμορφο φωτιστικα

Με ένα «καπέλο» φωτιστικού, μερικά μέτρα καλώδιο, το απαραίτητο ντουί και τον διακόπτη.

Το καπέλο μπορούμε να το διακοσμήσουμε με διάφορα υλικά διακόσμησης όπως δαντέλες, φτερά κλπ. Ενώ το ντουί, τον διακόπτη και τα καλώδια μπορούμε να τα προμηθευτούμε έτοιμα από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.



Ένα «καπέλο» φωτιστικού, καλώδιο και σωλήνες καταλήγουν σε ένα πρωτότυπο συνδυασμό για φωτιστικό. Ενώνουμε τους σωλήνες μεταξύ τους εύκολα αρκεί να έχουν πάσο. Και στερεώνονται ακόμα πιο εύκολα στον τοίχο, προκαλώντας την φαντασία μας να δημιουργήσει ένα σχέδιο φωτισμού τοίχου και γιατί όχι ταβανιού!



Αγοράζουμε τον σκελετό του καπέλου φωτισμού σε σχήμα οβάλ και τον ντύνουμε με όμορφη δαντέλα και χάντρες

. Τον σκελετό μπορούμε να τον διακοσμήσουμε όπως με σχοινί. Το τυλίγουμε γύρω από τον σκελετό με χάρτινες ή υφασμάτινες κορδέλες, και γενικά με ό, τι βάλει ο νου σας. Για ένα παιδικό δωμάτιο φτιάχνουμε σκελετό από τουβλάκια τύπου lego! Και αν πραγματικά έχουμε έμπνευση, «πλέκουμε» μόνοι μας τον σκελετό με σύρμα και ειδικές πένσες! Σε ό, τι σχήμα θέλουμε, σε ό, τι μήκος.

Βγάλτε τα αρνητικά των παλιών φωτογραφιών τα στερεώνουμε σε απλό γυάλινο φωτιστικό… και οι στιγμές παίρνουν φως!

Μια βόλτα στη φύση και… ιδού η επόμενη δημιουργία. Ένα ξερό κλαδί με όμορφο «γύρισμα» στερεωμένο στον τοίχο μας τυλιγμένο με χρωματιστό καλώδιο και το ντουί δίνει φως στον χώρο μας!

Κλαδιά ξερά περασμένα με ένα γυαλιστικό σπρέι ξύλου, δεμένα με κορδέλα και φωτάκια μικρά ανακατεμένα και φτιάξαμε γρήγορα μια φωτεινή σύνθεση! Ό, τι πρέπει για τις γιορτές που πλησιάζουν!



Άδειο μπουκάλι, μια τρύπα στον πάτο του με ειδικό τρυπανάκι, καλώδιο, διακόπτης και ντουί και έτοιμο το φωτιστικό για το τραπεζάκι μας. Και αν το μπουκάλι μας θυμίζει μια ιδιαίτερη στιγμή, τι καλύτερος τρόπος «φύλαξης»!

Για τους πιο τολμηρούς διαλέγουμε τα μπουκάλια μας και με ειδικό εργαλείο κόβουμε τον πάτο τους.

Περνάμε το καλώδιο από το στόμιό τους, στερεώνουμε το ντουί και τυλίγουμε τα καλώδια μεταξύ τους με σύρμα – τόσο όσο να το στερεώσουμε στο ταβάνι μας. Μπορούμε να τυλίξουμε το καλώδιο σε ξερό κλαδί ή σε μεταλλικό σκελετό κατασκευής μας

Πιο εύκολο είναι να φτιάξουμε φωτιστικό από βάζο με μεταλλικό καπάκι, λόγω της ευκολίας του να τρυπήσουμε το καπάκι για να περάσουμε το καλώδιο του φωτιστικού μας.

Σε γενικές γραμμές αν έχουμε ένα τρυπάνι, καλώδιο ντουί και διακόπτη και φαντασία, μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε οποιοδήποτε αντικείμενο σε φωτιστικό!



Ανάβουμε τη φαντασία μας και δημιουργούμε!

via

Let's block ads! (Why?)

Το τρίποδο της φωτογραφικής μας μηχανής μετατρέπεται σε ένα πολύ όμορφο φωτιστικό! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ