2020-02-06 10:33:24
Φωτογραφία για Σωματοφύλακας του Ντέιβιντ Κάμερον ξέχασε το όπλο του στην τουαλέτα
Επιβάτης εντόπισε το όπλο και προκλήθηκε πανικός – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Σάλος στη Βρετανία από το ατόπημα του σωματοφύλακα του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον να ξεχάσει μέσα στην τουαλέτα αεροσκάφους το υπηρεσιακό του όπλο μαζί με το διαβατήριο του ανθρώπου που βρισκόταν υπό την προστασία του.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον επέστρεφε από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο με πτήση της «British Airways» συνοδευόμενος από αστυνομικό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας για την προστασία του.

Όταν όμως το όπλο του σωματοφύλακα εντοπίστηκε από επιβάτη, τότε προκλήθηκε αναστάτωση, όπως επισημαίνουν ρεπορτάζ των βρετανικών μέσων.

Το αεροσκάφος ήταν έτοιμο προς απογείωση όταν ένας επιβάτης άρχιζε φωνάζει ότι βρήκε ένα όπλο μέσα στην τουαλέτα σκορπώντας πανικό, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», επικαλούμενη συνεπιβάτες του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας.


Ο κυβερνήτης επιβεβαίωσε ότι είχε βρεθεί όπλο και, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους επιβάτες, τους ενημέρωσε ότι ο άνδρας για την προστασία του Κάμερον είχε άδεια να φέρει όπλο εν πτήσει.

Ωστόσο, μετά τις έντονες αντιδράσεις των επιβατών, το όπλο απομακρύνθηκε από την πτήση πριν από την απογείωση του αεροπλάνου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λαμβάνει το περιστατικό σοβαρά υπόψη της και ότι ξεκίνησε εσωτερική έρευνα.

«Γνωρίζουμε το περιστατικό σε πτήση προς το Ηνωμένο Βασίλειο στις 3 Φεβρουαρίου και ο εμπλεκόμενος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα », ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέιβιντ Κάμερον παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία το 2016 έπειτα από το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της χώρας του στην ΕΕ, το οποίο έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα από εκείνο για το οποίο είχε κάνει εκστρατεία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ