2020-02-06 11:32:29
Φωτογραφία για Η αποφασιστική στάση Παναγιωτόπουλου, οι κόκκινες γραμμές και το τηλεφώνημα του Χ. Ακάρ
Του Ηλία Προύφα

Η αποφασιστική στάση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στα Ελληνοτουρκικά και οι κόκκινες γραμμές που έχουν θέσει, απέφερε καρπούς.

Μόνο τυχαία δεν είναι η χθεσινή πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και σύνοδος υπουργών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης και όχι μόνο Η Τουρκική πλευρά και προσωπικά ο έμπειρος Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, έχει καταλάβει από καιρό, ότι απέναντί του βρίσκεται ένας δύσκολος αντίπαλος, ο οποίος ακούει στο όνομα Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η σοβαρή και συνάμα σκληρή στάση και οι κόκκινες γραμμές του Ελληνικού Πενταγώνου και του Μεγάρου Μαξίμου, έχουν οδηγήσει την Τουρκία στο διάλογο... κάτι που φάνηκε από το χθεσινό τηλεφώνημα Ακάρ.

Δεν είναι τυχαία η δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, που κατά καιρούς επαναλαμβάνει, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι το ξίφος της Ελλάδας, είναι η κόψη του σπαθιού η τρομερή...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ