2020-02-06 13:19:57
Φωτογραφία για Μεγάλο ενδιαφέρον από ΕΜΘ και ΕΠΟΠ για το νέο αυτόνομο αστικό σωματείο
Του Ηλία Προύφα

Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από την κοινοποίηση της είδησης, που αναρτήθηκε χθες στο kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ), ότι Εθελοντές Μακράς Θητείας και Επαγγελματίες Οπλίτες και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκτούν τη δική τους αυτόνομη ''συνδικαλιστική φωνή'' και το θέμα έχει προκαλέσει ήδη τριγμούς και κυρίως ευχάριστες αντιδράσεις.

Τα μηνύματα που εισπράττουμε από στελέχη που συνομιλούμε είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, για το νέο εγχείρημα. Μάλιστα η συμμετοχή των στρατιωτικών ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, από τις πρώτες κιόλας ημέρες ίδρυσης του αστικού σωματείου, θα εκπλήξει Εθελοντές Μακράς Θητείας από Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία, αυτόνομα και χωρίς καμία ''εξάρτηση'' από τις δύο ''χακί'' συνδικαλιστικές ομοσπονδίες, θα επικεντρωθούν καθαρά στην προώθηση των δικών τους θεμάτων.

Όπως συμβαίνει στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και σε άλλες χώρες, τα στελέχη ζητούν να υπάρξει αυτόνομη εκπροσώπηση στο ''χακί συνδικαλιστικό'' χώρο, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει πράξη. 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ