2020-02-06 14:21:25
Φωτογραφία για 5 παράξενα μυστήρια που τα ευρήματα, μερικές φορές, είναι τρομακτικά - ΜΥΣΤΗΡΙΟ
[06/02/2020 - 14:08]

5 παράξενα μυστήρια που τα ευρήματα, μερικές φορές, είναι τρομακτικά

Είναι πάντα διασκεδαστικό να ακούμε για νέα και συναρπαστικά μυστήρια, ενώ προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για αυτά, είναι επίσης διασκεδαστικό να ακούμε για μυστήρια που δεν είναι πια μυστήρια ή υπάρχουν πιθανές λογικές εξηγήσεις γι ‘ αυτά.

Όμως πιστεψτε με τα σημερινά δεν είναι από εκείνα που περνώντας τα χρόνια η επιστήμη με την εξέλιξή της μπορεί να τα λύσει…

Το χωριό των νάνων της Κίνας: Τα χωριά γενικά δεν είναι παράξενα. Τα χωριά στην Κίνα δεν είναι επίσης παράξενα. Υπάρχουν πολλά απομακρυσμένα σε αυτή τη χώρα, αλλά ένα ξεχωρίζει από τα άλλα.

Επιστήμονες και εμπειρογνώμονες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τους κατοίκους του Yangsi, που βρίσκονται στην επαρχία Σιτσουάν. Ο λόγος; Όχι μόνο υπάρχουν μόνο 80 κάτοικοι στο χωριό, αλλά σχεδόν οι μισοί από αυτούς είναι νάνοι.

Οι φήμες λένε, σύμφωνα με εκείνους που ζουν στο Γιάντσι, ότι μια μυστηριώδη ασθένεια έπεσε στο μικρό χωριό περισσότερο από 60 χρόνια πριν.

Τα νεαρά παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και επτά ετών επηρεάστηκαν περισσότερο, και η ασθένεια σταματήσε την ανάπτυξη. Οι ειδικοί τώρα γνωρίζουν ότι καχεκτική ανάπτυξη είναι πιθανό να εμφανιστεί σε 1 στους 20.000 ανθρώπους, έτσι ό, τι συνέβη στο Yangsi είναι κάτι πολύ έξω από τα συνηθισμένα.

Η κινεζική κυβέρνηση ποτέ δεν επέτρεψε επισκέπτες στο χωριο. Το μυστήριο για την παράξενη ασθένεια που είχε αυτά τα αποτελέσματα παραμένει άγνωστη

Δείτε το βίντεο από το Lab of Top10 για να μάθετε και τα υπόλοιπα:

[embedded content]

5 Παράξενα Μυστήρια Που Τα Ευρήματα Τρομάζουν

Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

5 παράξενα μυστήρια που τα ευρήματα, μερικές φορές, είναι τρομακτικά periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ