2020-02-06 15:15:13
Φωτογραφία για Κορονοϊός: Κινέζος ταξιτζής φορά ολόσωμη στολή και μάσκα ψαροντουφεκά να μην κολλήσει (video)
Αυτός ο Κινέζος ταξιτζής δεν ρισκάρει με τον φονικό κορονοϊό. Φοράει ολόσωμη στολή, χειρουργική μάσκα και μάσκα ψαροντουφεκά για να μην κολλήσει ενώ μεταφέρει επιβάτες στο Πεκίνο, στην Κίνα.

Το κωμικοτραγικό βίντεο δείχνει τον οδηγό ταξί να φορά την κίτρινη αντιμικροβιακή στολή με σηκωμένη την κουκούλα, χειρουργική μάσκα και μάσκα για καταδύσεις για να είναι 100% σίγουρος.

Ο Κινέζος ταξιτζής φορούσε ολόσωμη στολή, χειρουργική μάσκα και μάσκα καταδύσεων για να είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα κολλήσει τον φονικό κορονοϊό.

Coronavirus fears sees taxi driver don hazmat suit, goggles to pick up passenger pic.twitter.com/LUh5qCHTsX

— PlayNews (@PlayNews7) January 30, 2020Το βίντεο ανέβασε στα social media μια επιβάτης του ταξί που βρήκε το όλο σκηνικό πολύ αστείο, καθώς ο ταξιτζής τη μετέφερε στο αεροδρόμιο της κινεζικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.


«Βρίσκεις πολλούς πελάτες ντυμένος έτσι;», ρώτησε η πελάτισσα τον οδηγό ταξί, αφού πρώτα του ζήτησε να τη μεταφέρει στο αεροδρόμιο όσο το δυνατό γρηγορότερα.

«Αυτοί είναι ασυνήθιστοι καιροί. Απλά, φέρομαι υπεύθυνα για μένα και για την οικογένειά μου», απάντησε ο ταξιτζής. «Πρώτα η ασφάλεια, σωστά; Είναι σημαντικό να έχουμε επίγνωση», συνέχισε ο πανέτοιμος ακόμη και για βιολογικό-χημικό ή και πυρηνικό πόλεμο ταξιτζής.

Εξάλλου, εκτός από τα προσωπικά μέτρα προστασίας, στο ταξί του είχε επίσης αντιμικροβιακό υγρό σαπούνι, καθώς και δεκάδες χειρουργικές μάσκες για να προσφέρει να φορούν οι πελάτες του.

το είδαμε sputniknews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ