2020-02-06 15:35:43
Φωτογραφία για Θανάσης Καββαδάς: Η κυβέρνηση επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα. Με ταχείς ρυθμούς, με αποφασιστικότητα.
Εισηγητής νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για το μέρισμα και τον εξωδικαστικό ο Θανάσης Καββαδάς

– Ομιλία στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

    Εισηγητής σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την κύρωση πράξης νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα, τον εξωδικαστικό μηχανισμό και άλλες διατάξεις, ορίστηκε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς.

Ο κ. Καββαδάς εισηγήθηκε την Τετάρτη το νομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι εισηγητής και στην Ολομέλεια.

Σχετικά με το άρθρο της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που αφορά την αύξηση του διαθέσιμου ποσού για το κοινωνικό μέρισμα από τα 175 στα 215 εκατομμύρια ευρώ, ο Βουλευτής ανέφερε ότι είχε ξεκάθαρο κοινωνικό πρόσημο και κατανεμήθηκε με σαφή κοινωνική στόχευση, αφού στις νέες κατηγορίες δικαιούχων εντάχθηκαν οικογένειες των οποίων το ένα τουλάχιστον μέλος ήταν άτομο με αναπηρία, νοικοκυριά με 4 εξαρτώμενα τέκνα και εισόδημα έως 20.000 ευρώ και νοικοκυριά στα οποία ο ένας γονέας ήταν μακροχρόνια άνεργος.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ